Siirry pääsisältöön

Uudet raikkaammat tuulet

Alkaneelle vuodelle kasataan aina paljon odotuksia ja tavoitteita, omia ja ympäristön toimesta. Uusien tuulien puhaltaessa, sinun ei tarvitse jäädä tornadon alle ja stressaantua kaikista askareista heti alkuunsa. Ylläpidä alkaneen vuoden motivaatiota ja kohdista voimavarat perheeseen, hyvinvointiin ja harrastuksiin – jätä kodin siivouksesta murehtiminen huoletta ammattilaisille.

Hyvinvoinnin tavoittelu

Tavoitteiden asettamisella on todettu yhteys hyvinvointiin, motivaatioon ja pitkäkestoiseen mielihyvään. Asettamalla tavoitteita suuntaat huomion toimintaan, lähdet liikkeelle ja lisäät tarmokkuutta ja luovaa ajattelua. Hyvä ja toimiva tavoite on konkreettinen, saavutettavissa, mitattavissa ja itselle tärkeä. Tiedosta siis tavoitteita pohtiessa, että ottamalla tavoitteeksi esimerkiksi oman ajan ja hyvinvoinnin lisäämisen, lisäät jo kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Lisää vapaa-aikaa

Kotisiivouspalvelu pitää huolta kotisi puhtaudesta ja sinulle jää kallisarvoista aikaa panostaa omiin vapaa-ajan tavoitteisiin. Siivouksesta vapautuvalla ajalla voit ulkoilla enemmän, liikkua, leikkiä lasten kanssa tai vaan olla ja hengähtää. Meiltä Tasokodilta saat alkuvuoden suursiivouksen tai kevyempää ylläpitosiivousta kuukausittain, juuri sinun tarpeesi huomioiden.

Asiakkailtamme kysyessä, mikä sai heidät tilaamaan kotisiivouspalveluita, ylivoimaisesti yleisin syy oli halu saada lisää vapaa-aikaa ja tärkeimpänä arjen helpottaminen. Myös siivousstressin väheneminen koettiin arvokkaaksi.

Puhtaalla kodilla uuteen vuoteen

Siisti ja puhdas koti tuo mielenrauhaa, kodissa viihdytään ja arki rullaa rennommin. Kotisiivouksesta saa myös kotitalousvähennyksen, jonka suuruuden voit tarkistaa täältä.

Tilaa meiltä kodin suursiivous ja pääset aloittamaan vuoden 2021 puhtaalta pöydältä.

Palvelemme koteja pääkaupunkiseudulla ja asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset kodit aina omakotitaloista kerrostalohuoneistoihin. Katso tarjoamamme palvelut ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Aurinkoista alkanutta vuotta!

Takaisin ylös