Siirry pääsisältöön

Kotisiivous Hyvinkää

Siivouspalvelua Hyvinkäällä kaiken kokoisiin asuntoihin

Tasokoti siivoaa erilaisia, yksilöllisiä koteja Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa. Meidän keskisen Uudenmaan yksikkö toimii paikallisin voimin ja paikallisilla tekijöillä. Järjestämme niin säännöllistä ylläpitosiivousta kuin kertaluonteista suursiivoustakin.

Monipuolinen tarjonta Hyvinkäällä

Tasokoti siivoaa niin pienemmät kerrostalokodit kuin isot ja sokkeloiset omakotitalotkin. Meihin luottaa jo yli 300 kotitaloutta pääkaupunkiseudulla. Teemme kanssasi tarkan sopimuksen toivomastasi siivouksen laajuudesta ja saat sopimuksen kirjallisena. Voit tilata siivouksen vaikka kerran viikossa tai harvemmin sekä sisällyttää sopimukseen silloin tällöin tehtävän suursiivouksen tai vaikka ikkunoiden pesun.

Tarvitsetko apua kaappien raivaamisessa tai muuttosiivouksen? Sekin onnistuu!

  • Maksuttoman alkukartoituksen jälkeen voimme sopia siivouksesta juuri haluamallasi tahdilla sovittuina päivinä tai avainsopimuksella joustavasti.
  • Tavanomaiseen siivoukseen voidaan mainiosti lisätä myös muita kodin askareita, kuten paitojen silitystä, uunin puhdistus, ilmalämpöpumpun suodattimien puhdistus tai vaikkapa tiskausta – toiveittesi ja ohjeittesi mukaan!
  • Entä tarvitsetko apua kaappien ja hyllyjen raivaamisessa? Haluatko kiiltävän puhtaan kirjahyllyn? Autamme sinua karsimaan tavaroita ja tarvittaessa hoidamme myös tavaroiden pois viennin haluamaasi kohteeseen samalla kerralla kun pyyhimme kaapit ja hyllyt.
  • Kun ikkunoiden pesu on ajankohtaista, pesemme ikkunoiden lisäksi karmit, ikkunalaudat sekä sälekaihtimet. Ja näet taas ulos!
  • Juhlia järjestäessäsi murheita on yksi vähemmän, kun tilaat meiltä suursiivouksen ennen syntymäpäiviä, ristiäisiä tai tupaantuliaisia.
  • Muuton tai remontin keskellä haluat keskittyä olennaiseen. Tilaa meiltä muuttosiivous vanhaan tai uuteen kotiin tai nauti remontin jälkeen pölyttömästä kodista tilaamalla meitlä remontin loppusiivous.

Kotisiivous Hyvinkäällä – helpotamme arkeasi

Tarvitsetko muitakin arkeasi helpottavia palveluita? Käymme puolestasi kaupassa ja autamme muissakin kodin askareissa. Sovimme kaikesta etukäteen yhdessä kirjallisesti. Tilaa meiltä maksuton kartoituskäynti ja käydään yhdessä läpi kaikki tarpeesi. Olemme luottamuksesi arvoisia. Tiedät aina, kuka kotonasi siivoaa ja avaimesi pysyy meillä turvassa.

Tutustu hinnastoomme ja muista kotitalousvähennys

Hinnastomme on nähtävilläsi ja saat tietysti kotona tehtävästä siivoustyöstä kotitalousvähennyksen. Tutustu hinnastoomme. Tiesitkö, että ikääntyneiden tai toimintarajoitteisten asiakkaiden on mahdollista saada siivouspalvelu ilman arvonlisäveroa? Ota yhteys Tiina Junnilaiseen sähköpostilla tai puhelimitse. Voit käyttää halutessasi myös yhteyslomakettamme tai varata netistä. Ota yhteyttä heti tänään ja sovi maksuton kartoituskäynti.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

myyntipalvelu
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös