Siirry pääsisältöön

Yleisesti

Siivoamme erilaisia ja erikokoisia koteja

Tasokoti Oy on ylpeästi supisuomalainen siivousyritys. Meillä on yli 300 kotiasiakasta Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Toimintamme perustuu ajatukseen, että emme vain siivoa, vaan tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia enemmän omasta ja perheen yhteisestä ajasta sekä puhtaan kodin on tunnelmasta. Lue lisää Tasokoti Oy:stä yrityksenä sekä tutustu palveluihimme

Palvelemme asiakkaitamme laadulla ja monipuolisella siivousosaamisella. Yrityksellämme on mittava kokemus erilaisten ja erikokoisten asuntojen siivoamisesta. Meidän työmme on helpottaa sinun tai läheisesi kodin arkea. Palvelumme sisältää toivomuksesi mukaan keittiön, kylpyhuone- ja wc-tilojen, saunan, makuuhuoneiden sekä olohuoneiden siivouksen. Meiltä saat myös ikkunoiden pesut ja kaappien siivoukset. Ota yhteyttä!

Kotiasiakkaita

> 300

Toiminta-alue

Uusimaa
Pirkanmaa

Tavoitettavuus

100%

Kodin siivoukset monipuolisesti

Meiltä voit tilata niin säännöllistä siivousta kuin erillisiä siivouspalveluita. Säännöllisessä ylläpitosiivouksessa palvelemme viikottain, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Sitoutumista vastaan hintamme ovat hieman hieman edullisimmat sekä siivojammekin tulevat todennäköisesti tutuiksi. Tarvittaessa voimme joustaa ennalta sovituin ehdoin sinun toiveidesi mukaan.

Kotisi siivous järjestyy juuri sinun arkeesi sopivalla aikataululla. Siivoojamme ovat ammattitaitoisia ja sitouneita työhönsä. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys.

Takaisin ylös