Siirry pääsisältöön

Kotisiivous Nurmijärvi

Puhdas koti juuri sinulle – silloin kun tarvitset siivousta

Tasokoti siivoaa kotisi Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä sekä pk-seudulla! Oma itsenäinen yksikkömme siivoaa keskisellä Uudellamaalla koteja laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Tasokodin asiakkaina on yli kolme sataa kotitaloutta pääkaupunkiseudulla. Nurmijärvellä siivoamme omalla yksiköllämme tehokkaalla otteella. Saat meiltä kotisiivouspalvelut yksilöllisesti ja palvelulupauksella niin pieneen kuin suureenkin kotitalouteen. Siivoamme vaikka viikoittain tai kun suursiivouksen tarve yllättää – juuri oikein sinulle mitoitettuna.

Tarvitsetko säännöllistä siivousta, suursiivouksen vai oletko muuttamassa?

  • Voimme tehdä sopimuksen säännöllisestä siivouksesta juuri haluamallasi rytmillä sovittuna päivänä tai avainsopimuksella joustavasti.
  • Siivoukseen voidaan lisätä myös muita palveluita, kuten paitojen silitystä, uunin puhdistus tai vaikkapa tiskausta – jos niin toivot!
  • Haluatko karsia tavaroita kaapeista ja hyllyiltä samalla kun ne siivotaan? Ei huolta – tarvittaessa hoidamme myös tavaroiden tyhjennyksen samalla kun pyyhimme kaapit ja hyllyt.
  • Kun haluat puhtaat ikkunat, pesemme ikkunoiden lisäksi karmit, ikkunalaudat sekä sälekaihtimet. Ihanan puhdasta!
  • Tarvitsetko juhliin puhtaan kodin? Saat suursiivouksen haluamiisi juhliin ja syntymäpäivät, ristiäiset, muistotilaisuus tai tupaantuliaiset on mukava järjestää hohtavan puhtaassa kodissa.
  • Haluatko muuttaa puhtaaseen, uuteen kotiin tai jättää vanhan kotisi uusille asukkaille varmasti siistinä vaikka kiire painaa? Ei huolta, meiltä löytyy siihen aikaa ja teemme puhdasta jälkeä ammattitaidolla.

Kodin arjen helpottaja

Halutessasi saat arkeesi Tasokodilta muitakin helpottavia palveluita. Tarvitsetko apua kaupassa käymisessä tai muissa askareissa? Sovimme kaiken yhdessä etukäteen. Tilaa Tasokodilta maksuton kartoituskäynti ja keskustellaan, mitä tarvitset. Teemme yhdessä kirjallisen sopimuksen kaikesta, mistä sovimme – luottamuksella. Avaimesi pysyy meillä turvassa. Tiedät aina, kuka kotonasi siivoaa.

Tutustu hinnastoomme ja muista kotitalousvähennys

Hintamme ovat kilpailukykyiset ja saat kaikesta kotona tehtävästä siivoustyöstämme kotitalousvähennyksen. Tutustu hinnastoomme! Ikääntyneille tai toimintarajoitteisille asiakkaille meillä on mahdollisuus tarjota siivouspalvelu ilman arvonlisäveroa. Ota yhteys Tiina Junnilaiseen sähköpostilla tai puhelimitse. Voit käyttää halutessasi myös yhteyslomakettamme tai varata netistä. Ota yhteyttä heti tänään ja sovi maksuton kartoituskäynti!

Ota yhteyttä

Palveluohjaaja Tiina Junnilainen Nurmijärvellä Hyvinkäällä

Tiina Junnilainen

Nurmijärvi, Tuusula, Hyvinkää
puhelin 040 6670999
tiina.junnilainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös