Siirry pääsisältöön

Kotisiivous Nurmijärvi

Puhdas koti sinulle nurmijärveläinen – aina kun tarvitset siivousta

Tasokoti siivoaa kotisi Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Keskiseen Uusimaahan erikoistunut yksikkömme siivoaa koteja laadukkaasti ja ammattitaidolla. Saat yksilöllistä palvelua tehokkaalla otteella.

Tasokodin asiakkaina on yli 300 kotitaloutta Uudellamaalla. Nurmijärvellä siivoamme omalla yksiköllämme tehokkaalla otteella. Saat meiltä kotisiivouspalvelut yksilöllisesti ja palvelulupauksella niin pieneen kuin suurempaankin kotitalouteen. Siivoamme viikoittain tai kun suursiivouksen tarve yllättää – tilaustyönä nimenomaan sinun kotisi ja tarpeisiisi mitoitettuna. Alueellinen läsnäolomme takaa hyvän hinta-laatusuhteen

Tarvitsetko säännöllistä siivousta, suursiivouksen vai oletko kenties muuttamassa?

  • Voimme tehdä sopimuksen säännöllisestä siivouksesta haluamallasi päivä- ja viikkorytmillä – tai avainsopimuksella joustavasti.
  • Siivoukseen voidaan lisätä myös muita palveluita kuten paitojen silitystä, uunin puhdistus tai vaikkapa tiskausta – jos niin toivot!
  • Haluatko saada lisää tilaa kaappeihin ja hyllyihin? Tarvittaessa hoidamme myös tavaroiden tyhjennyksen samalla, kun pyyhimme kaapit ja hyllyt.
  • Kun haluat puhtaat ikkunat, pesemme ikkunoiden lisäksi karmit, ikkunalaudat sekä sälekaihtimet. Ihanan puhdasta!
  • Tarvitsetko juhliin puhtaan kodin? Syntymäpäivät, ristiäiset, muistotilaisuus tai tupaantuliaiset on mukava järjestää hohtavan puhtaassa kodissa. Meiltä saat tapahtuman vaatiman suursiivouksen suit sait.
  • Haluatko muuttaa puhtaaseen, uuteen kotiin tai jättää vanhan kotisi uusille asukkaille varmasti siistinä vaikka kiire painaa? Keskity itse muuttoon ja säästä aikaa antamalla muuttosiivous meidän ammattitaitoisiin käsiimme.

Kodin arjen helpottaja

Halutessasi saat arkeesi Tasokodilta muitakin helpottavia palveluita. Tarvitsetko apua kaupassa käymisessä tai muissa askareissa? Mitä tarvitsetkin, siitä sovimme yhdessä etukäteen. Tilaa Tasokodilta maksuton kartoituskäynti. Teemme yhdessä kirjallisen sopimuksen kaikesta, mistä sovimme – luottamuksella. Avaimesi pysyy meillä turvassa. Tiedät aina, kuka kotonasi siivoaa. Se on osa palvelulupaustamme.

Tutustu hinnastoomme ja muista kotitalousvähennys

Hintamme ovat kilpailukykyiset ja saat kaikesta kotona tehtävästä siivoustyöstä kotitalousvähennyksen. Tutustu hinnastoomme! Ikääntyneille tai toimintarajoitteisille asiakkaille meillä on mahdollisuus tarjota siivouspalvelu ilman arvonlisäveroa. Ota yhteys sähköpostilla tai puhelimitse. Voit käyttää halutessasi myös yhteyslomakettamme tai varata netistä. Ota yhteyttä heti tänään ja sovi maksuton kartoituskäynti.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

myyntipalvelu
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös