Siirry pääsisältöön

Remonttisiivous

Siivoamme asunnon remontin jäljiltä

Tasokoti tekee remonttisiivouksia erilaisiin ja erikokoisiin asuntoihin. Palvelemme ammattitaidolla ja kotiasi kunnioittaen. Remonttisiivous on viimeinen ja usein se tärkein vaihe ennen kotiin muuttoa.

Siivoamme uuden ja paremman näkyville

Remontti ja uudisrakentaminen luovat paitsi uutta myös jättävät jälkensä. Roskaa ja likaa on monessa muodossa – ja yllättävän monessa paikassa. Aivan kuten asiaan kuuluu. Tasokoti on erikoistunut siivoamaan tehokkaalla otteella niin omakotitalot, rivitalot ja kuin kerrostalohuoneistotkin. Suoritamme työt taidolla ja ammattilaisen työvälineillä sekä laajalla palveluvalikoimalla ja pitkäaikaisella kokemuksella.

Kuinka kauan remonttisiivous kestää?

Remonttisiivous on olennainen osa remonttia. Kun uusi ja parempi asunto on tehty ja valmis, on aika siivota se näkyväksi, jotta tilat saadaan asumiskuntoon. Tasokoti toteuttaa remonttisiivoukset moniosaajatiimin voimin. Siivouksen osalta hanke voidaan viedä loppuun nopeasti ja aikataulussa. Monesti jo päivän tai kahden siivoustyöllä remonttipöly on kerätty pois ja paikat kiiltävät uutta puhtautta. Suoritamme työt taidolla ja ammattilaisen työvälineillä sekä laajalla palveluvalikoimalla ja pitkäaikaisella kokemuksella.

Mikäli olet remontin jälkeen myymässä asuntoa, niin kannattaa harkita lisäksi vielä stailaussiivousta. Siivoukseen tehty pieni investointi saattaa kirittää asunnon myyntiä huomattavasti. Näin stailaussiivous on enemmän investointi kuin kulu.

Kuinka paljon remonttisiivous maksaa?

Remonttisiivoushinnastomme on avoimesti nähtävillä verkkosivuillamme. Mikäli siivottava kohde tulee itselle tai lähiomaiselle, kannattaa hyödyntää myös kotitalousvähennystä. Lisäksi meillä on mahdollisuus rajatusti tarjota siivoustyö sosiaalipalveluna seniorikansalaisille ilman arvonlisäveroa. Ota yhteyttä ja tilaa tuloksellinen remonttisiivous.

Mitä remonttisiivous sisältää?

Meiltä löytyy runsas kattaus erilaisia remontin ja uudisrakentamisen jälkeisiä siivouspalveluita kuten:

 • Raivaussiivoustyöt
 • Remonttipölyn tehoimurointi
 • Lamppujen ja ilmanvaihtoventtiilien imurointi/pyyhintä
 • Seinien ja tasojen nihkeäpyyhintä
 • Saniteettitilojen suursiivous
 • Suihku-, kylpy-, sauna- ja wc-tilojen pesu sekä tarvittaessa myös desinfiointi
 • Ikkunoiden pesu ja sälekaihtimien harjaus
 • Muovilattioiden peruspesu ja vahaus
 • Parkettien ja laminaattien nihkeäpyyhintä
 • Erikoismateriaalien suojaava hoitokäsittely
 • Siivoaminen lattiasta kattoon kaikki materiaalit huomioon ottaen

Siivoamme monipuolisesti ja ammattitaidolla remontti- ja uudisrakennuskohteita. Palvelemme Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä ja Sipoossa sekä Pirkanmaalla Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla.

Kokemusta suursiivouksista

Tasokodin reipas ja osaava siivoustiimi siivoaa kotisi priimakuntoon olipa kyse sitten juhlasiivouksesta, ikkunanpesusta tai suursiivouksesta. Laatutyömme jälki näkyy asiakkaamme arjessa ja juhlassa. Lue blogistamme mitä tarvitaan onnistuneeseen suursiivouksen. Ikkunat kannattaa pestä vähintään kerran vuodessa. Enriikan vinkit ikkunoiden pesuun luet tästä? Näin ammattilaiset Niina ja Jasmine valmistautuvat joulusiivouksen? Lue kaikki vinkimme kootusti. Valitse luotettava ja pitkäjänteinen kodin siivouskumppani. Jokaisella on oikeus puhtaaseen kotiin.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Uusimaa
puhelin 050 346 2241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Sanna Sironen

Pirkanmaa
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös