Siirry pääsisältöön

Ikkunanpesut

Koska jokainen arvostaa puhtaita ikkunoita

Ikkunanpesut kotiin reippaalla otteella. Pesemme ikkunat kirkkaaksi ja harjaamme tarvittaessa sälekaihtimet puhtaiksi – toivomustesi mukaan. Tulemme tarvittaessa arvioimaan ikkunoiden pesuun käytettävän ajan ja annamme tarjouksen. Kerran huolellisesti kartoitettu ja kirjattu ikkunoiden pesu on helppo toistaa vaikka vuosittain.

Milloin ikkunat kannattaa pestä?

Ikkunat kannattaa pestä tavallisesti kerran tai kahdesti vuodessa. Keväällä auringon paiste ja pitenevät valoisat päivät paljastavat talven aikana kertyneen pölyn ja lian. Ikkunanpesu kannattaa mahdollisesti toistaa myös syksyllä, mikäli ikkunat sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella. Samaten pesu voidaan suorittaa siitepölykauden jälkeen.

Kuinka paljon työ maksaa?

Palvelumme hinnasto on avoimesti nähtävillä verkkosivullamme. Palvelumaksuissa kannattaa hyödyntää kotitalousvähennystä. Lisäksi pystymme tarjoamaan sosiaalipalveluna senioreille rajoitetusti siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa. Ota yhteyttä ja tulemme tekemään ikkunapesujen maksuttoman kartoituskäynnin.

Mitä kodin ikkunanpesu sisältää?

Kotisi ikkunoiden pesu on yksilöllinen ja toivomusten mukaan laadittu kokonaisuus. Sinun ei tarvitse enää miettiä, miten ikkunoiden pesu suoritetaan, sillä me hoidamme kaiken alusta loppuun. Ikkunoiden pesu ja siivous on meidän ammattimme. Ikkunapesuohjelma voi sisältää:

  • ikkunoiden eri lasipintojen pesu (sisä-, ulko- ja välilasi)
  • ikkunapuitteiden ja -välien pyyhintä
  • ikkunalautojen nihkeäpyyhintä ja tyhjennys
  • mahdollisten sälekaihtimien harjaus
  • esineiden siirto ikkunoiden avautuessa
  • parvekelasien pesu
  • tarvittaessa nosturipalvelu korkeisiin ja vaativiin kohteisiin

Meiltä hoituvat kaikki kodin ikkunanpesut ripeästi ja ammattitaidolla.

Kotitalousvähennys ikkunanpesusta

Tiesithän, että saat kotitalousvähennyksen ikkunoiden pesusta? Työ voidaan suorittaa kertaluonteisesti tai voit tilata lisätyönä sopimussiivouksen yhteydessä. Katso lisätietoja ja laske laskurillamme.

Tilaa nyt ikkunanpesut kotiin

Tasokodin reipas siivoustiimi pesee ikkunat kiiltäviksi. Lue Enriikan vinkit ikkunoiden pesuun! Vai oletko kiinnostunut viidestä nopeasta vinkistä ikkunoiden pesuun? Kevään ja kesän koittaessa valo tulvii puhtaista ikkunoista sisään. Ota yhteyttä meidän Tuula Vattulaiselle tai Tiina Junnilaiselle. Alla yhteystiedot.

PALVELEMME LAAJALLA ALUEELLA

Hoidamme ikkunanpesut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä. Suuremmat urakat hoidamme myös näiden alueiden ulkopuolella. Kysy rohkeasti lisää.

Etsimässä yritykselle tai taloyhtiölle ikkunoiden pesua? Katso Tasolaiset/ikkunanpesut.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Helsinki, Espoo, Vantaa
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Palveluohjaaja Tiina Junnilainen Nurmijärvellä Hyvinkäällä

Tiina Junnilainen

Nurmijärvi, Tuusula, Hyvinkää
puhelin 040 6670999
tiina.junnilainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös