Siirry pääsisältöön

Ikkunanpesut

Koska jokainen arvostaa puhtaita ikkunoita

Ikkunanpesut kotiin reippaalla otteella. Pesemme ikkunat kirkkaaksi ja harjaamme tarvittaessa sälekaihtimet puhtaiksi – toivomustesi mukaan. Meillä on kokemusta erilaisten ja erikokoisten asuntojen ikkunoiden pesuista. Kerran huolellisesti tehty ikkunoiden pesu on helppo toistaa vaikka vuosittain.

Kirkkaista ikkunoista nauttivat kaikki

Aloitetaan hauskalla tarinalla. Olimme tekemässä kustannusarviota ikkunoiden pesusta ja ylläpitosiivouksesta. Kun tulimme asunnossa sijaitsevaan työhuoneeseen, asiakas kysyi yllättäen:
– Tiedätkö ja arvaatko, mistä nuo tahrat ovat tulleet ikkunaan?
– Noo, olisivatko tulleet koiran kuonosta, vastasi kokenut palveluedustajamme.
Siitä kuonostahan ne läikät olivat lähtöisin. Perheen koiralla, Aidanilla, oli tapa hypätä kirjoituspöydälle ja tuijotella kolmannen kerroksen ikkunasta ulos. Aidanilla oli päivittäin kuono kiinni ikkunassa, ja jäljethän siitä tietysti jäi.

Anna kevään ihanan ja odotetun valon tulvia sisään. Pesemme ikkunat kirkkaaksi valon tulla.  Harjaamme tarvittaessa myös sälekaihtimet puhtaiksi – toivomustesi mukaan. Ikkunanpesusta kannattaa tehdä rutiini: kerran huolellisesti kartoitettu ja tehtäväksi sovittu ikkunoiden pesu on helppo toistaa säännöllisesti.

Kuinka usein ja koska ikkunat kannattaa pestä?

Ikkunat kannattaa pestä ainakin kerran tai kahdesti vuodessa. Keväällä auringon paiste ja pitenevät valoisat päivät paljastavat talven aikana kertyneen pölyn ja lian. Asunnon sijainnista riippuen ikkunanpesu kannattaa mahdollisesti toistaa myös syksyllä. Sijainti vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella tai asunnon ympärillä pyörivä siitepöly jättävät myös jälkensä. Ikkunassa ne usein näkyvät usein kuin suurennuslasilla tarkastellen.

Kuinka paljon ikkunanpesu maksaa?

Hinnasto on nähtävillä verkkosivullamme, klikkaa se auki kohdasta Hinnasto. Palvelumaksuissa kannattaa hyödyntää kotitalousvähennystä, johon pääset tästä linkistä. Lisäksi pystymme tarjoamaan sosiaalipalveluna seniorikansalaisille rajoitetusti siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa. Ota yhteyttä niin tulemme tekemään ikkunapesujen velotuksettoman kartoituskäynnin.

Palveluajatukseemme kuuluu sekin, että otettuasi yhteyttä (haluamallasi tavalla), palaamme viestiisi tai annamme tarjouksen viipymättä. Näin sinun ei tarvitse pidättää hengitystä ja miettiä, että meniköhän se yhteydenotto perille tai ottiko joku sen hoitaakseen.

Siivousohjelman sisältö

Millaiset ikkunat, sellainen pesu. Koteja, ikkunoita, ikkunalautoja ja sälekaihtimia on satoja erilaisia. Kotisi ikkunoiden pesu on yksilöllinen ja toivomusten mukaan laadittu kokonaisuus. Ikkunapesuohjelma voi sisältää:

  • ikkunoiden eri lasipintojen pesu (sisä-, ulko- ja välilasi)
  • ikkunapuitteiden ja -välien pyyhintä
  • ikkunalautojen nihkeäpyyhintä* ja tyhjennys
  • mahdollisten sälekaihtimien harjaus
  • esineiden siirto ikkunoiden avautuessa
  • parvekelasien pesu
  • tarvittaessa nosturipalvelu korkeisiin ja vaativiin kohteisiin

* Nihkeäpyyhinnällä tarkoitetaan pesua, jossa pinnat pyyhitään vettä ja pesuainetta sisältävällä kostealla liinalla. Näin ikkunalaudat kuivuvat nopeasti.

Yllättävän paljon erilaisia siivottavia, eikö vain?

Kotitalousvähennys työstä

Tiesithän, että saat kotitalousvähennyksen ikkunoiden pesusta. Työ voidaan suorittaa kertaluonteisesti tai voit tilata lisätyönä sopimussiivouksen yhteydessä. Katso lisätietoja ja laske hinta laskurillamme.

Tilaa nyt ikkunanpesut kotiin

Kevään ja kesän koittaessa valo suorastaan tulvii ikkunoista sisään. Milloin on paras aika pestä ikkunat? – katso meidän vinkit. Vankan kokemuksen omaavat Tasokodin ikkunanpesijät tietävät, että ikkunoiden huollossa säännöllisyys on ehdottoman tärkeää. Lue Tasokodin ikkunanpesun ammattilaisen Enriikan hyödylliset vinkit ikkunoiden pesuun. Ota yhteyttä meidän Tuula Vattulaiseen tai Sanna Siroseen. Yhteystiedot ovat alla.

PALVELEMME LAAJALLA ALUEELLA

Pesemme ikkunoita Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä ja Sipoossa sekä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla. Suuremmat urakat hoidamme myös näiden alueiden ulkopuolella. Kysy rohkeasti lisää.

Etsimässä yritykselle tai taloyhtiölle ikkunoiden pesua? Katso Tasolaiset/ikkunanpesut.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Uusimaa
puhelin 050 346 2241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Sanna Sironen

Pirkanmaa
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös