Siirry pääsisältöön
Siivousta pk-seudulla

Kotisiivous Tuusula

Lisää aikaa itselle ja läheisille

Tasokoti tekee siivoukset tehokkaasti ja luotettavasti myös Tuusulassa. Siivoamme kodit sovittuna aikana, sovittuun mennessä. Siivoukset hoidetaan samassa yhteydessä Nurmijärven ja Hyvinkään. Saat siis aina paikallista palvelua ja laatulupauksen. Siivoamme säännöllisesti edellä mainituilla alueilla yli toista sataa kotia.

Tuusulan alueella asiakkaina on niin suuria omakotitaloja kuin pienempi rivi- ja kerrostalohuoneistoja. Voit tilata meiltä niin säännöllistä sopimussiivousta kuin kertaluonteiset suursiivoukset. Sopimussiivous voi sisältää käynnin esimerkiksi joka toinen viikko. Vastaavasti jos haluat kertasiivouksen, niin meiltä onnistuvat vaikkapa ikkunanpesut ja juhlasiivoukset.

On ihanaa tulla puhtaaseen kotiin!

Miksi tilaisit kotisiivousta. Kysyimme asiaa asiakkailtamme ja tässä tiivistetysti hyvin erilaisia tarpeita:

  • Mahdollisuus tehdä muita koti- ja työasioita
  • Tarve siivoukselle rajoitusten takia
  • Ihana saapua puhtaaseen kotiin
  • Helpotusta kiireiseen arkeen
  • Siivousstressi katosi

Löydätkö itsesi joukosta? Palvelumme sopii aivan kaikille, joiden kodissa on tarvetta siivoukselle.

Suursiivoukset ja kotisiivoukset Tuusulassa

Suoritamme Tuusulassa niin kertaluonteisia suursiivouksia kuin säännöllisiä viikosiivouksia. Paikallinen ryhmä voi suorittaa vaikkapa 1-2 kertaa vuodessa ikkunoiden pesut, saunapesut ja uuninpesut. Lisää voi jatkaa niin pitkälle kuin sinulle riittää toiveita kertasiivouksesta.

Mikäli tarvetta löytyy säännölliselle siivoukselle, niin palvelemme tarpeenne mukaan esimerkiksi joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Tässäkin joustamme tarpeesi mukaan, jos vaikka sattuu työmatkoja, sairaustapauksia tai lomia. Me kuuntelemme ja palvemme sinua.

Kadota siivousstressi ja tilaa!

Tutustu hinnastoomme ja tilaa nyt! Saat työstämme kotitalousvähennyksen. Meillä on myös mahdollisuus tarjota Tuusulassa ja ympäröivissä kunnissa arvonlisäveroton siivouspalvelu ikääntyneille. Ota yhteys Tiina Junnilaiseen puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä

Palveluohjaaja Tiina Junnilainen Nurmijärvellä Hyvinkäällä

Tiina Junnilainen

Nurmijärvi, Tuusula, Hyvinkää
puhelin 040 6670999
tiina.junnilainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös