Siirry pääsisältöön

Kotisiivous Tuusula

Puhdasta palvelua Tuusulassa

Siivoamme kodit laadulla ja luottamuksella Tuusulassa. Suoritamme niin säännöllistä ylläpitosiivousta kuin kertaluonteisia suursiivouksiakin. Palvelemme yli 300 kotia pääkaupunkiseudulla. Kodin siivoukset suoritetaan sovitusti arkisin ja saat siitä kotitalousvähennyksen.

Astu sisään puhtaaseen kotiin

Miksi tilaisit kotisiivousta? Kysyimme asiaa asiakkailtamme ja tässä tiivistetysti erilaisia vastauksia:

  • Mahdollisuus tehdä muita koti- ja työasioita
  • Tarve siivoukselle rajoitusten takia
  • Ihana saapua puhtaaseen kotiin
  • Helpotusta kiireiseen arkeen
  • Siivousstressi katosi

Löydätkö itsesi joukosta? Palvelumme sopii aivan kaikille, joiden kodissa on tarvetta siivoukselle.

Siivoukset ammattitaidolla Tuusulassa

Tasokodin keskisen Uudenmaan yksikkö siivoaa asuntoja Tuusulan lisäksi Nurmijärvellä ja Hyvinkäällä. Suoritamme Tuusulassa niin kertaluonteisia suursiivouksia kuin säännöllisiä viikkosiivouksia. Paikallinen ryhmä voi suorittaa vaikkapa 1-2 kertaa vuodessa ikkunoiden pesut, saunapesut ja uuninpesut. Lisää voi jatkaa niin pitkälle kuin sinulle riittää toiveita kertasiivouksesta.

Mikäli tarvetta löytyy säännölliselle siivoukselle, niin palvelemme tarpeenne mukaan esimerkiksi joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Tässäkin joustamme tarpeesi mukaan, jos vaikka sattuu työmatkoja, sairaustapauksia tai lomia. Me kuuntelemme ja palvemme sinua.

Kadota siivousstressi ja tilaa!

Tilaa itsellesi ja läheisellesi lisää vapaata aikaa. Tutustu hinnastoomme. Saat työstämme kotitalousvähennyksen. Meillä on myös mahdollisuus tarjota Tuusulassa ja ympäröivissä kunnissa arvonlisäveroton siivouspalvelu ikääntyneille. Ota yhteys Tiina Junnilaiseen puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

myyntipalvelu
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös