Siirry pääsisältöön

Juhlasiivous

Aina on syytä juhlia kotona

Aina on syytä juhlaan. Ja kun on syytä juhlaan, tarvitaan siivousta. Isompaa tai pienempää siistimistä, puhdistamista tai siivousta. Ennen ja jälkeen juhlan. Siivoamme kotisi juhlien ympäriltä putipuhtaaksi. Tasokoti-tehopartio siivoaa ketterästi paikat juhlakuntoon.

Koska on juhlasiivouksen aika?

Onko kalenteriin tehty merkinnät sukujuhlista, häistä, merkkipäivistä tai joulujuhlista, mutta arjen kiireet eivät anna riittävästi aikaa juhlien valmisteluun ja jälkihoitoon. Siivouksen takia ei juhlia kannata jättää juhlimatta. Meiltä hoituvat tyylikkäästi juhlasiivouksen etkot ja jatkot. Kun paikat ovat kunnossa ja valmisteluihin on enemmän aikaa myös juhlat saavat enemmän nostetta.

Erityisen suosittuja palveluitamme ovat olleet joulusiivous, kevätsiivous, lomasiivous ja erilaiset perhejuhlia edeltävät kodin suursiivoukset.

Mitä kertasiivous maksaa?

Kertasiivoushintamme ovat läpinäkyvästi ja avoimesti nettisivuillamme. Kannattaa hyödyntää myös suhteellisen tuntuva kotitalousvähennys. Seniorikansalaisille meillä on mahdollisuus tarjota rajatuin ehdoin sosiaalipalveluna siivousta ilman arvonlisäveroa. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää tästä mahdollisuudesta.

Mitä juhlasiivous sisältää?

Eipä ole vielä tullut teen sellaista juhlaa, mistä emme olisi selvinneet erinomaisin arvosanoin. Meiltä saat laajan valikoima kodin tehosiivouksia – juhlaan kuin juhlaan. Kokemuksemme muuten osoittaa, että sisällä vietettyjen lastenjuhlien jälkien siivoaminen vaatii monesti juhlien jälkeen enemmän huomiota kuin mitä juhliin valmistautuminen vaatii.

Juhlasiivousta pohtiessa nämä on hyvä käydä mielessään läpi:

  • ikkunoiden pesu ja sälekaihtimien harjaus
  • lattioiden imurointi ja pyyhintä
  • tasojen ja pintojen pölyn pyyhintä
  • seinien ja valokatkaisimien tahrojen poisto
  • mattojen imurointi ja tuulettaminen
  • suihku-, kylpy-, sauna- ja wc-tilojen pesu sekä tarvittaessa myös desinfiointi
  • saunan pesu
  • astioiden tiskaus
  • paitojen silitys (kyllä, tämäkin järjestyy ammattitaidolla)
  • joulusiivous, kevätsiivous, lakkiaiset, vappusiivous, syntymäpäivät… Aina on syytä juhlaan!

Siivoamme ammattitaidolla kaiken kokoisia juhlaan ja kaikenlaisiin juhliin valmistuvia koteja. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula ja Hyvinkää.

Blogimme kodin suursiivouksista

Lue blogi kodin suursiivouksesta. Olisiko aika pestä ikkunat? Lue Enriikan vinkit ikkunoiden pesuun.  Kuinka Niina ja Jasmine valmistautuvat joulusiivouksen? Tasokodin tehotiimiläiset hoitavat vappusiivouksen.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Helsinki, Espoo, Vantaa
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Palveluohjaaja Tiina Junnilainen Nurmijärvellä Hyvinkäällä

Tiina Junnilainen

Nurmijärvi, Tuusula, Hyvinkää
puhelin 040 6670999
tiina.junnilainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös