Siirry pääsisältöön

Juhlasiivous

Kun on syytä juhlia kotona

Aina on syytä juhlaan. Ja kun on syytä juhlaan, tarvitaan siivousta. Isompaa tai pienempää siistimistä, puhdistamista tai siivousta. Ennen ja jälkeen juhlan. Siivoamme kotisi juhlien ympäriltä putipuhtaaksi. Tasokoti-tehopartio siivoaa ketterästi paikat juhlakuntoon.

Koska on juhlasiivouksen aika?

Onko kalenteriin tehty merkinnät sukujuhlista, häistä, merkkipäivistä tai joulujuhlista, mutta arjen kiireet eivät anna riittävästi aikaa juhlien valmisteluun ja jälkihoitoon. Siivouksen takia ei juhlia kannata jättää juhlimatta. Meiltä hoituvat tyylikkäästi juhlasiivouksen etkot ja jatkot. Kun paikat ovat kunnossa ja valmisteluihin on enemmän aikaa myös juhlat saavat enemmän nostetta.

Erityisen suosittuja palveluitamme ovat olleet joulusiivous, kevätsiivous, lomasiivous ja erilaiset perhejuhlia edeltävät kodin suursiivoukset.

Mitä kertasiivous maksaa?

Kertasiivoushintamme ovat läpinäkyvästi ja avoimesti nettisivuillamme. Kannattaa hyödyntää myös suhteellisen tuntuva kotitalousvähennys. Seniorikansalaisille meillä on mahdollisuus tarjota rajatuin ehdoin sosiaalipalveluna siivousta ilman arvonlisäveroa. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää tästä mahdollisuudesta.

Mitä juhlasiivous sisältää?

Eipä ole vielä tullut teen sellaista juhlaa, mistä emme olisi selvinneet erinomaisin arvosanoin. Meiltä saat laajan valikoima kodin tehosiivouksia – juhlaan kuin juhlaan. Kokemuksemme muuten osoittaa, että sisällä vietettyjen lastenjuhlien jälkien siivoaminen vaatii monesti juhlien jälkeen enemmän huomiota kuin mitä juhliin valmistautuminen vaatii.

Juhlasiivousta pohtiessa nämä on hyvä käydä mielessään läpi:

  • ikkunoiden pesu ja sälekaihtimien harjaus
  • lattioiden imurointi ja pyyhintä
  • tasojen ja pintojen pölyn pyyhintä
  • seinien ja valokatkaisimien tahrojen poisto
  • mattojen imurointi ja tuulettaminen
  • suihku-, kylpy-, sauna- ja wc-tilojen pesu sekä tarvittaessa myös desinfiointi
  • saunan pesu
  • astioiden tiskaus
  • paitojen silitys (kyllä, tämäkin järjestyy ammattitaidolla)
  • joulusiivous, kevätsiivous, lakkiaiset, vappusiivous, syntymäpäivät… Aina on syytä juhlaan!

Siivoamme ammattitaidolla kaiken kokoisia juhlaan ja kaikenlaisiin juhliin valmistuvia koteja. Palvelemme Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä ja Sipoossa sekä Pirkanmaalla Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla.

Blogimme kodin juhlasiivouksista

Niin arjessa kuin juhlassa. Lue kuinka Tasokodin siivouksen ammattilaiset Niina ja Jasmine valmistautuvat jouluun. Ota talteen myös kodin joulusiivouksen muistilista. Listasimme myös syksyn siivousvinkit helpottamaan joulun siivousurakkaa. Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa. Lue kuinka Tasokodin tehotiimiläiset helpottivat kiireistä blogikirjoittajaa vappusiivouksella. Kesä on yhtä juhlaa, mutta siitepöly voi olla riesana etenkin kesällä. Lue meidän vinkit siivoamiseen siitepölykauden vallitessa. 

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Uusimaa
puhelin 050 346 2241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Sanna Sironen

Pirkanmaa
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös