Siirry pääsisältöön

Kotisiivous Kangasala

Asuntosi siivous putipuhtaaksi

Tasokoti tarjoaa ammattitaitoista ylläpitosiivousta ja kertasiivousta Kangasalan kodissasi. Palveluvalikoissamme löytyy ikkunoiden pesua, muuttosiivousta, remonttisiivousta, juhlasiivousta ja paljon muuta suursiivousta.

Meillä on vuosikymmenien kokemus siivouspalveluista ja vastaamme yli kolmensadan monen kokoisen, yksilöllisen kodin siivouksesta. Katso edulliset hintamme.

Toimipaikka lähellä

Toimimme Tampereen Ruskon teollisuusalueelta käsin, joten saat siivouspalvelut läheltäsi – asuitpa sitten missä päivän Kangasalaa tahansa. Annamme sinulle siivouslupauksen ja sovimme aikataulun, siivouksen laajuuden ja siivoojat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Esittelemme jokaisen siivoojan sinulle erikseen ja tiedät aina, kuka kotonasi siivoaa. Kaikessa työssämme annamme sinulle lupauksen, joka pitää!

Saat kotitalousvähennyksen

Tiesitkö? Siivouspalveluistamme saat kotitalousvähennyksen, jos valitset luotettavan toimittajan! Omavastuun jälkeen saat verotuksessa ison osan siivouksen hinnasta takaisin. Mikäli olet ikääntynyt tai toimintarajoitteinen, on mahdollista että siivouksen hinnasta vähennetään myös arvonlisävero – ja olet silti oikeutettu kotitalousvähennykseen. Tutustu hinnastoomme ja laske oman kotitalousvähennyksesi määrä laskurillamme.

Myös yrityssiivoukset hoituvat

Meiltä onnistuvat pitkällä kokemuksella myös yrityssiivoukset Kangasalalla. Siivoamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla niin toimistot, porraskäytävät, tuotantotilat kuin laitoksetkin. Toiminta-alueemme kattaa koko Pirkanmaan.

Haluatko säästää aikaa itsellesi? Ota yhteyttä!

Sanna Sironen

palvelupäällikkö, Pirkanmaa
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös