skip to Main Content

Pålitlig hemstädning med kvalitet

Beställ städning till ditt hem och underlätta vardagen! Förutom ett rent hem värdesätter våra kunder vår personliga service, flexibilitet och vår pålitliga personal. Vår prissättning är klar och tydlig. Beställ städning per e-post eller ring oss.

Hemstädning

Vi erbjuder städning för små och stora hem.

Vi erbjuder hemstädning veckovis eller mer sällan. Beställ en provstädning så föreslår vi ett städprogram som passar just ditt hem. Vi städar dagtid på vardagar då det passar dig bäst.

Dina fönster kommer att skina som aldrig förr då våra experter kommit igång! Vi tvättar alla sorters rutor – från små fönster i lägenheter till stora och krävande fasadfönster. Då vi en gång är i farten kan vi borsta rent spjälgardinerna, för ett extra snyggt slutresultat.

Vi fixar flyttstädningen i ditt gamla hem – eller kanske behöver det nya hemmet en finputsning? Vår engagerade personal utför slutstädning snabbt och säkert så att det blir välgjort på en gång. Också rengöring av ugn, kyl och frys samt fönstertvätt och städning efter renovering kan ingå i flyttstädningen.

Smutsigt och dammigt efter renoveringen? Låt oss sköta städningen! Vi dammsuger varje vrå med våra professionella maskiner, tvättar skåpen tills de blivit skinande rena och desinficerar badkaret. Vårt utbud av tjänster är brett och vi jobbar snabbt och effektivt.

Hushållsavdrag för städning

Du kan få hushållsavdrag i beskattningen för städning som görs i hemmet. Förutom för regelbunden städning gäller hushållsavdraget också för bland annat fönstertvätt och strykning av skjortor. Av oss får du automatiskt en årlig sammanställning av de utförda tjänsterna, utan extra kostnad. Då du väljer en pålitlig tjänsteleverantör försäkrar du dig om din rätt till hushållsavdrag.

Momsfri städtjänst

Som en privat producent av socialtjänster kan vi i Nyland och Birkaland under begränsade förhållanden erbjuda städtjänster utan mervärdesskatt. Städtjänsten begränsar sig till seniorer som behöver städning och tillhörande tjänster för att klara sig själva i hemmet. Tasokoti Oy är registerad som privat leverantör av socialtjänster i Helsingfors, Esbo, Grankulla, Vanda, Nurmijärvi, Hyvinge, Tammerfors, Ylöjärvi, Birkala, Nokia, Lembois och Kangasala.

Behöver du företagsstädning?

Behöver du städtjänster till ett kontor, en affär eller en produktionsanläggning? Bekanta dig i så fall med vår företagsstädning på adressen www.tasolaiset.fi.

Vad kostar hemstädning?

Våra städtjänster inkluderar arbetet, personalkostnader, resekostnader, försäkringar, kvalitetssäkring och kundkontakt. Ta kontakt med oss så kommer vi tillsammans överens om pris och lämpligt tjänsteinnehåll.

Prislista för kontraktsstädning

Kontraktsstädning

Pris inkl. moms 24%

Efter skatteavdraget
(60% avdrag, notera självriskandelen 100 euro)

måndag-onsdag

43,90 euro/timme/person

17,56 euro/timme/person

torsdag-fredag

45,90 euro/timme/person

18,36 euro/timme/person

Prislista för engångsstädning

Engångsstädning

Pris inkl. moms 24%

Efter skatteavdraget
(60% avdrag, notera självriskandelen 100 euro)

vardagar

49,90 euro/timme/person

19,96 euro/timme/person

Hushållsavdraget är högst 3 500 euro om året (2022). Våra priser inkluderar mervärdesskatt 24 %. De städtjänster som produceras som socialtjänster är momsfria. Priserna anges som persontimmar. Minimiarbetstid är tre timmar. Vid användning av vår städutrustning debiterar vi 20 euro. Vi betjänar i Helsingfors, Esbo, Grankulla, Vanda, Nurmijärvi, Tusby, Hyvinge, Kervo, Träskända, Sibbo, Tammerfors, Ylöjärvi, Birkala, Nokia, Lembois och Kangasala.

Ta kontakt

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

tel. 050 346 2241 / Nyland
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi
(på finska, svenska och engelska)

Sanna Sironen

tel. 050 432 0643 / Birkaland
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi
(på finska och engelska)

Back To Top