Siirry pääsisältöön

Kotisiivous Tampere

Monipuolista, paikallista ja osaavaa siivousta Tasokoti-laadulla

Tasokoti Tampere tarjoaa laadukasta kotisiivousta yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Ylläpitosiivouksen teemme tismalleen toiveiden mukaan. Samalla Tasokoti-laadulla tarjoamme myös muita kotiin liittyviä siivouksia. Juhlat, muutot, remontit ja vuodeaikojen vaihtelu ovat tuttuja juttuja. Yhtä kaikki: Tasokoti siivoaa siten, että lopputulos toimii ja vaikuttaa.

Osaavaa palvelua Tampereella

Hei vaan Tampere ja Pirkanmaan seutu! Saammeko esitellä itsemme: Olemme Tasokoti. Itse asiassa olemme tuttuja entuudestaan: olemme toimineet täällä jo vuodesta 2019. Kiitos asiakkaidemme hyvän palautteen, olemme perustaneet toimiston nyt myös Tampereelle. Olemme siis paikallinen ja alueellinen toimija ihan virallisestikin.

Syitä Tampereelle kotiutumiseen ei tarvitse kaukaa hakea. Osaava, jämäkkä ja reagoiva siivouspalvelumme on saanut niin paljon kiitosta, että on mukava asettua taloksi ja osaksi vireää Pirkanmaata. Asiakkaamme kotiintulokokemus on eräs tarjoamamme asiakaskokemuksen mittareista. Tällä tarkoitamme sitä tunnetta, kun tulet kotiisi siivouksen jälkeen.

Takaamme, että jälki on korkeaa luokkaa ja tasalaatuista. Siivous siivoukselta. Viikko viikolta. Laadukkaasti siivottu koti vetoaa järkeen ja menee tunteisiin.
– Välillä tuntuu kuin koti olisi ihanasti stailattu, totesi eräs asiakkaamme siivouksen jälkeen.

Tasokoti huolehtii, että saat sen mitä siivoukselta haet. Oli se sitten aikaa harrastuksille, yhteistä aikaa perheen kanssa tai muuten vain puhtaasta kodista nauttimista. Laadukas siivous toimii ja vaikuttaa. Ymmärrämme erinomaisen hyvin kotisiivoukselle asetetut vaatimukset. Onhan vuosikymmenten kokemus auttanut meitä hiomaan osaamistamme sekä ymmärtämään mitä asiakkaat siivoukselta odottavat. Tarpeet ja kodit ovat erilaisia. Toimimme ketterästi asiakkaidemme toivomalla tavalla.

Kodin siivouksen valttikortit

Kokemus tuo osaamista ja varmuutta. Tässä valttejamme lyhyesti:

  1. Maksat vain tehdystä siivoustyöstä
  2. Tavoitat avainhenkilöt heti – reagoimme nopeasti
  3. Siivoojamme ovat sitoutuneita – näkyy työn jäljessä
  4. Palvelemme yhteistyöllä ja vastuullisesti – palvelumme ydintä
  5. Vuosittaiset raportit kotitalousvähennystä varten – pyyhi yksi huoli mielestäsi, me huolehdimme nämä dokumentit kuntoon

Elämä on välillä yhtä juhlaa. Ja aina aika ajoin aurinko haluaa päästä kylään. Muuttokin pitäisi hoitaa. Tästä löydät muut siivouspalvelumme, jotka tarjoavat samaa laatutasoa kuin ylläpitosiivous, totta kai. Nauti olosta tai anna aikaa itselle näillä palveluilla:

  1. Kerta- ja suursiivoukset
  2. Muuttosiivoukset
  3. Remonttisiivoukset
  4. Juhlasiivoukset
  5. Ikkunanpesut

Toiminta-alueemme kattaa paitsi Tampereen ratikan reitin Pyynikintorilta ja Sorin aukiolta Hervantajärvelle ja Kaupin kampukselle myös koko muun kaupungin. Lisäksi palvelemme Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys. Tästä pääset kotitalousvähennyslaskuriin, jonka avulla lasket kotitalousvähennyksen.

Lisäpalveluissa on ideaa

Extrapalvelumme antavat arjen helpotuksen käytännön askareisiin. Autamme arkipäivän rutiineissa monipuolisesti sinua kuunnellen ja kunnioittaen. Palvelumme soveltuu odottaville äideille, seniorikansalaisille, kuntoutujille, rasittuneille kuin kiireisillekin ihmisille. Siivouslahjakortti ei muuten ole hullumpi idea!

Tutustu extrapalveluihimme

Pyydä tarjous. Laadimme veloituksetta tarjouksen ja suunnitelman kotisi siivouksesta.

Tampereen siivousmyynti

palvelumyynti
Sanna Sironen
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös