Siirry pääsisältöön

Puhtaasti parhaat siivouspalvelut

Viikkosiivoukset ja suursiivoukset joka kotiin

Monipuoliset siivouspalvelut jokaiseen kotiin. Työt suoritetaan tarpeesi mukaan joko säännöllisesti tai kertaluonteisesti. Palvelemme koteja Uudellamaalla ja Pirkanmaalla puhtaan tehokkaasti sekä luotettavasti. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset kodit aina suurista omakotitaloista pieniin kerrostalohuoneistoihin. Saat meiltä myös ikkunoiden pesut, muuttosiivoukset, juhlasiivoukset ja kertasiivoukset. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

Säännöllistä siivousta kotiin

Säännöllistä ylläpitosiivousta kodillesi. Siivous voidaan sopia räätälöidysti viikoittain tai joka toinen viikko. Ylläpitosiivouksella säilytetään kodissa etukäteen sovittu puhtaustaso.

Ikkunat puhtaan kirkkaaksi

Pesemme kotisi ikkunat kirkkaaksi ja harjaamme tarvittaessa sälekaihtimet puhtaiksi. Voimme haluttaessa arvioida jo etukäteen ikkunoiden pesemiseen käytettävän ajan ja antaa tarjouksen.

Muuttosiivouksella kerralla kuntoon

Hoidamme siivoukset muuttoihin, arkeen ja juhlaan. Suoritamme ikkunoiden pesut, lattioiden perusteelliset hoidot, pintojen puhdistukset ja vaikka uunin puhdistukset.

Juhlien esi- ja jälkisiivoukset

Tärkeä päivä tulossa? Helpota juhlavalmisteluita ja tilaa siivous meiltä. Siivoamme perusteellisesti niin lattiat, tasot, saunat, ikkunat kuin keittiötkin.

Remonttien ja uudiskohteiden loppusiivoukset

Siivoamme remontti- ja uudisasumiskohteen tiptop -kuntoon. Palveluvalikoimastamme löytyy imurointi, pyyhintä, pesua sekä hoitokäsittelyä.

Lisäsiivouspalveluita tarpeesi mukaan

Tilaa meiltä siivoustyöt tarpeesi mukaan.  Suoritamme reippaalla otteella vaativimpia suursiivouksia, kuten ikkunoiden pesuja, saunapesuja ja lattiahoitoja.

Kotihoivaa ja huolenpitoa sinun ehdoillasi

Kodin arjen hoivaa ja auttamista. Suoritamme pyykinpesua ja silitystä, koiran ulkoilutusta tai yhdessä asioilla käyntiä .

Miksi siivous kotiin yritykseltä?

Helpota elämääsi jo huomenna. Tilaa puhtaan kodin ammattilaiset huolehtimaan kodistasi.

  • Enemmän aikaa itsellesi tärkeille asioille
  • Toimintakykyinen ja viihtyisä koti asukkaille ja vieraille
  • Vähemmän huolta, enemmän hyvää mieltä
  • Ammattitaitoista helpotusta arjen aikatauluihin
  • Sitoumuksella säännöllisesti tai sitoumuksetta kertaluonteisesti

Onko tässä puhtaasti paras ratkaisu? Tutustu blogissa toimintaamme, jossa luottamus ja laatu ratkaisevat. Katso myös siivousvinkimme!

PALVELUT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA
Takaisin ylös