Siirry pääsisältöön

Hinnasto

Mitä kotisiivous maksaa?

Kotisiivouksen valitseminen on helppoa. Hinnat ja palvelukuvauksemme ovat avoimet ja selkeät. Siivouspalvelumme sisältää työn, henkilökulut, matkakustannukset, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet. Ota yhteyttä meihin ja katsomme yhdessä sopivan hinnan ja palvelupaketin. Muistithan kotitalousvähennyksen? Meiltä saat vuosittaisen yhteenvedon! Kysy myös arvonlisäverottomasta palvelusta ikääntyneille.

Säännöllisen siivouksen hinta

Ylläpitosiivous

Hinta (sis. alv 24%)

Verovähennyksen jälkeen
(60 % vähennys; huomioi myös omavastuu 100 euroa)

maanantai-keskiviikko

43,90 euroa/tunti/henkilö

17,56 euroa/tunti/henkilö

torstai-perjantai

45,90 euroa/tunti/henkilö

18,36 euroa/tunti/henkilö

Kodin kertasiivouksen hinta

Hinta (sis. alv 24%)

Verovähennyksen jälkeen
(60 % vähennys; huomioi myös omavastuu 100 euroa)

Kertasiivous
(muuttosiivoukset, ikkunanpesut)

49,90 euroa/tunti/henkilö

19,96 euroa/tunti/henkilö

Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sosiaalipalveluna tuotetut kotisiivouspalvelut tuotetaan ilman arvonlisäveroa. Hinnat on ilmoitettu henkilötyötunteina. Vähimmäistyöaika on kolme tuntia. Käyttäessämme yrityksemme siivousvälineitä veloitamme 20 euroa. Paperilaskusta veloitamme viisi euroa, mutta kuluttajaverkko- ja sähköpostilasku ovat maksuttomia.

Ylläpitosiivous voidaan suorittaa kerran viikossa, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Palvelemme Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä ja Sipoossa sekä Pirkanmaalla Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla.

Kotitalousvähennys lukuina

Voit vähentää kotitalousvähennyksenä 60 prosenttia työn osuudesta. Henkilökohtainen omavastuuosuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3.500 euroa. Veroedut koskevat vuotta 2023. Tarkista vähennykseen oikeuttava euromäärä laskurillamme. Muista valita luotettava palveluntarjoaja, jotta verottaja hyväksyy vähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Luotettava yksityinen sosiaalipalveluyritys

Yksityisenä sosiaalipalveluiden tuottajana meillä on mahdollisuus tarjota rajoitetusti Uudenmaan ja Pirkanmaan kunnissa kotiasumisen tukemista edistävää palvelua ilman arvonlisäveroa. Tarjoamme siivouksen palvelulupauksella, josta pidämme tiukasti kiinni.  Lue lisää arvonlisäverottomasta kodin palvelusta.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Uusimaa
puhelin 050 346 2241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Sanna Sironen

Pirkanmaa
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös