Siirry pääsisältöön

Tasokoti Oy

Yrityksemme tehtävänä on helpottaa arkeasi

Tasokoti Oy on kotimainen siivouspalveluiden perheyritys. Yritys on itsenäinen, pelkästään kodin siivouksiin keskittynyt osakeyhtiö ja osa Tasolaiset-konsernia. Toimimme Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä ja Sipoossa sekä Pirkanmaalla Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla. Kotisiivouspalveluiden asiakkaamme koostuvat erilaisista kodeista, jotka vaativat palveluntuottajalta laatua ja luottamusta.

  • Kotimainen siivousyritys
  • Monipuolisen osaamisen siivouspalvelut
  • Kotisiivous aloittanut 2015
  • Itsenäisenä  osakeyhtiönä vuodesta 2020
  • Henkilöstöä 20
  • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa

Lisätietoja Tasolaiset-konsernista voit lukea täältä.

Siivouspalvelua sinua kuunnellen

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua, emme valmista pakettiratkaisua. Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, ja muokkaamme palvelumme juuri sinulle parhaalla tavalla. Kun käytät palveluitamme, saat itsellesi lisää aikaa. Jätä siivous meidän huoleksemme, ja keskity kodin rauhaasi. Meihin voit luottaa. Niin ovat tehneet sadat asiakkaat jo lähes 50 vuoden ajan.

Ammattitaidosta ylpeä

Pitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi iso joukko siivousalan ammattilaisia. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotteet seuraamalla aikaamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja koulutamme henkilökuntaamme alan uusien muutosten ja asiakkailta saadun palautteen mukaisesti. Vireä ja energinen henkilökuntamme on voimavara, jota johdamme jämäkästi ja palkitsemme hyvästä työstä. Työntekijöidemme pieni vaihtuvuus ja pitkät työsuhteet kertovat siitä, että meillä on hyvä olla töissä.

Kotiasiakkaita

> 300

Siivouslupaus

100%

Asiakaskontakteja

> 2000

Ketjuun yrittäjäksi?

Kiinnostaako itsenäinen siivoustyö ja mahdollisuus parempiin ansioihin? Meiltä löytyy franschising-ketjun konsepti Tasokoti-brändin alle. Haemme ahkeria yrittäjiä Helsingin ja Tampereen talousalueiden ulkopuolelta. Lue lisää.

Yrityssiivous

Kotisiivouksen lisäksi suoritamme yrityssiivousta pitkän kokemuksen ja laadun turvin. Mikäli etsit ammattilaista toimistoon, myymälään tai tuotantotilaan, niin käy tutustumassa meihin www.tasolaiset.fi .

Takaisin ylös