Siirry pääsisältöön

Lahjakortti

Ilahduta siistillä lahjalla – lahjakortilla

Anna läheisellesi aikaa nauttia. Tasokoti-lahjakortti on mainio tapa tarjota siivouspalvelua arjen helpottamiseksi tai ilahduttamiseksi. Mainio palvelulahja miellyttää varmasti vastaanottajaa.

Tilaa läheisellesi kodin siivous

Lahjakorttien arvot alkavat 100 eurosta (sisältää alv 24 %). Sillä saa jo reilut kaksi tuntia tehokasta siivousta. Se riittää vaikkapa pienen kaupunkihuoneiston siivoamiseen – tätä isommille kodeille suosittelemme suurempia paketteja. Tasokoti-lahjakortti ilahduttaa kahdella tavalla: se antaa aikaa tehdä mieluisampia asioita ja se antaa mahdollisuuden nauttia ammattilaisten siivoaman kodin tunnelmasta.

  • Pienempi siivouspaketti (100 euroa, sisältää alv 24 %) sopii pienille city-asunnoille
  • Sopiva siivouspaketti (140 euroa, sisältää alv 24 %) sopii keskikokoisille kaupunkiasunnoille tai pienille perheasunnoille
  • Suurempi siivouspaketti (180 euroa, sisältää alv 24 %) sopii reilun kokoisille perheasunnoille

Siivouslahjakortti toimii ja vaikuttaa

Siivouspaketti räätälöidään vastaanottajan mukaan. Pidetyiksi siivouspalveluiksi ovat osoittautuneet ikkunoiden pesut, kaappien pyyhinnät, saunan pesut tai vaikkapa juhlasiivoukset. Yhteistä kaikille on siisti ja ilahduttava lopputulos. Tilaa siivouslahjakortti alla olevalla lomakkeella – tai soita 050 346 2241 (Uusimaa) / 050 432 0643 (Pirkanmaa). Ilahduta ystävääsi tai läheistäsi todellisella hyvän mielen lahjalla.

  • Palvelemme Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä ja Sipoossa sekä Pirkanmaalla Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla.

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Uusimaa
puhelin 050 346 2241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Sanna Sironen

Pirkanmaa
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös