Siirry pääsisältöön

Ilo on asiakkaan puhdas koti

Puhdas koti on kunnianhimo. Näin ajattelee Tasokodin tuore palvelupäällikkö Tuula Vattulainen. Hänellä on takanaan yli 10 vuoden kokemus eri siivousalan yritysten työnjohtotehtävistä. Tasokoti reippaine ja ammattitaitoisine siivoojineen innostaa ja ilahduttaa häntä erityisesti uudella raikkaalla ilmeellään.

– Myös asiakkaat arvostavat todella paljon työntekijöiden siisteyttä ja reipasta olemusta, vakuuttaa Tuula.

Tasokodin palvelupäällikkönä hän huolehtii asiakkaiden tarpeiden mukaisten kotisiivouspalveluiden toteuttamisesta käytännössä. Työssään Tuula pitää tärkeänä joustavuutta, jolla asiakkaan kulloinenkin tilanne huomioidaan sekä aktiivista yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa. Hän pyrkii henkilökohtaisesti käymään kaikissa asiakaskohteissaan säännöllisesti. Näin hän voi varmistaa siivouspalvelun työn laadun ja oppii tuntemaan kaikki kodit niin hyvin, että myös erikoistilanteissa kyetään varmistamaan laadukas siivous jokaiseen kotiin sovitusti.

Erilaisia ihmisiä ja erilaisia koteja

Siivouspuolen päällikkö Tuula Vattulainen
Tuula Vattulaisen intohimona on puhtaan kodin tarjoaminen.

Päivittäiset asiakaskohtaamiset sekä monien uusien ja joskus myös haastavien tilanteiden ratkaiseminen tekevät Tuulan työstä mielenkiintoisen.

– Vaihtelevat päivät, monipuoliset työtehtävät, mukavat työkaverit sekä ihanat ja haastavat asiakkaat ovat tämän työn parhaita puolia, kertoo Tuula. Hän nauttii suuresti mahdollisuudesta kohdata työssään erilaisia ihmisiä ja koteja.

– Asiakkaalta saadut kiitokset motivoivat siivoojaa erittäin paljon, iloitsee Tuula.

Tuulan palvelulupaukset asiakkaille ovat:

  • kaikki siivoustoimenpiteet suoritetaan aina sovitusti
  • siivous suoritetaan joustavasti huomioiden asiakkaan tilanne ja toiveet
  • asiakkaan vaihteleviin ja äkillisiin tilanteisiin reagoidaan aina nopeasti
  • siivouksissa on laatutakuu, jolla takaamme asiakkaan haluaman siivouksen lopputuloksen

– On ilo tarjota asiakkaalle puhdas koti ja helpottaa näin heidän arkeaan, kiteyttää Tuula lopuksi oman työnsä syvimmän olemuksen.

Tutustu lisää työarkeemme meidän blogeissamme.

Teksti: Tuula Salmi
Teksti: Tuula Salmi
Takaisin ylös