Siirry pääsisältöön

Luottamus ja laatu ratkaisevat

Kotisiivous vaatii vahvaa luottamusta asiakkaan ja sen puhtaudesta huolehtivan siivoojan välille. Luottamus rakennetaan laadukkaalla ja asiakkaan kaikki tarpeet joustavasti huomioivalla siivouspalvelulla. Se edellyttää siivoojalta joustavuutta, tilanteen ja tarpeiden huomiointia sekä vahvaa ammattitaitoa.

Tasokodissa jokainen siivoustyötä kodeissa tekevä saa työhönsä vankan opastuksen ja perehdytyksen. Siivoojaohjaajan tärkeimpänä tehtävänä on huolehtia siitä, että työvälineet ja käytettävät puhdistusaineet sekä kohteet yksilöllisine tarpeineen tulevat työntekijälle tutuksi ennen vastuun siirtymistä hänelle. Kokenut perehdyttäjä kulkeekin uuden siivoojan mukana ensimmäisillä kerroilla ja varmistaa näin työn laadun ja suorituksen sovitusti.

Vastuullisuus kaikessa tekemisessä on ehdoton edellytys, jotta kotisiivous onnistuu. Tasokodin kotisiivoustiimit ovat erittäin kokeneita kotien puhtauden ylläpitäjiä. He tuntevat kohteensa hyvin ja osaavat suunnitella ja tehdä työnsä yksilöllisesti asiakkaan tilanteen aina huomioiden.

– Asiakkaan on koettava työn laatu ehdottoman ammattitaitoisesti tehdyksi, sanoo Tasokodin palvelupäällikkö Tuula Vattulainen.

Asiakkaan ja siivoojan yhteisymmärrys tärkeää

Tasokoti-kotisiivous
Kotisiivouksen ammattilaiset helpottavat arkea

Kotisiivouksen laadukas toteuttaminen vaatii asiakkaan ja siivoojan saumatonta yhteistyötä ja keskinäistä hyvää ymmärrystä. Jokainen koti on yksilöllinen ja edellyttää siivoojalta ymmärrystä asiakkaalle tärkeiden ja ensisijaisten tarpeiden täyttämisestä mahdollisimman hyvin. Kun kysymys on omasta kodista, myös sen puhtaanapitoon liittyy paljon tärkeitä arvoja ja myös tunteita.

Siisteys on tärkeää kodin asukkaille heidän viihtyisyytensä ja kodin eri toimintojen sujuvuuden kannalta. Kun koti on siisti, on elämä siellä kaikin puolin helpompaa. Arjessa on aikaa omille jutuille enemmän, kun kotisiivous on hoidettu ammattilaisten toimesta laadukkaasti.

Miksi kotisiivouspalvelu?

  • enemmän aikaa itselle tärkeille asioille
  • viihtyisä ja toimintakykyinen koti kaikille siellä asuville ja vieraileville
  • vähemmän stressiä ja huolta, enemmän hyvää mieltä ja lepoa
  • ammattitaitoista apua ja helpotusta arjen aikatauluihin

Mikset helpottaisi elämääsi jo huomenna ja nauttisi puhtaasta kodista. Tasokodin puhtaan kodin ammattilaiset huolehtivat puolestasi kotisi siisteydestä. Lupaus, josta pidämme kiinni.

Teksti: Tuula Salmi
Teksti: Tuula Salmi
Takaisin ylös