Siirry pääsisältöön

Nyt on suursiivouksen aika – nautitaan!

Miten helpottavalta, mutta samalla raskaalta sana suursiivous kuulostaakaan. Se on kuin maaginen ja kokonaisvaltainen uusi alku kodille ja mielelle. Täynnä uuden, vielä tapahtumille avoimen  vuoden tuomaa voimaa ja valoa. Se on lupaus auringosta ja hetki hetkeltä lisääntyvästä energiasta. Ja tämän vapauttavan projektin aika on nyt!

Mikä ihmeen suursiivous?

Suursiivous on perusteellista puunausta ja perinpohjaista puhtautta kotiin tuova projekti. Suursiivouksen kohteena voivat olla kaikki kodin tilat ihan oman valinnan mukaan. Erityishuomiota siinä kuitenkin saavat keittiön säilytyskalusteet, jääkaappi, pakastin, liesi, uuni sekä sauna- ja pesutilojen pinnat. Suursiivouksessa turhat tavarat löytävät tiensä ulos kaapeista ja vääriin paikkoihin eksyneet päätyvät jälleen omille paikoilleen. Suursiivousta tehdessä käytetään hieman vahvempia aineista ja jynssätään huolella kaikki sellaisetkin pinnat, joita ei viikoittain käydä siivotessa läpi. Nyt voi vaikka seinät ja katotkin mopata pölyttömiksi!

Ikkunoihin kertynyt pimeän kauden lika saa suursiivouksessa kyytiä auringonpaisteen lisääntyessä maaliskuun lopulla. Silloin on aika puhdistaa ikkunapinnat ja ikkunoiden karmit sekä pyyhkiä pölyt myös mahdollisista sälekaihtimista. Ja niin auringonvalo voi jälleen kirkastaa kodin ja avata ikkunoista avautuvat maisemat ihailtavaksemme.

3K-projektin aika on nyt

Kaikkien kodin tilojen läpikäynti ja puhdistaminen tuovat mieleen rauhan ja hyvän olon. Turhat ja tarpeettomat tavarat ovat olleet jo riittävän kauan taakkana. Suursiivouksessa kodillekin tulee ihanan kevyt olo. On suorastaan ilo katsoa puhtaisiin ja järjestettyihin kaappeihin. On kertakaikkisen upea tunne saada koti kerralla kuntoon. Runsaasti uutta energiaa ja erinomaisen alun uudelle vuodelle saakin aloittamalla 3 K -projektin.

Kevennä sinäkin kotiasi 3 K -suursiivousprojektilla:

  1. Karsi kaapeista kaikki turha ja vuoden aikana käyttämätön.
  2. Kierrätä itselle tarpeettomat tavarat ja vaatteet.
  3. Kiillota lopuksi kaikki kodin pinnat huolellisesti.

Lopuksi laita sauna päälle tai ota lämmin rentouttava suihku ihanan puhtaissa pesutiloissa. Nauti puhtaudesta ja onnistuneesti uudelleen järjestyneestä kodistasi. Tämän olet totisesti ansainnut!

Nautinnon voit varmistaa hyödyntämällä Tasokodin tehokkaiden ja iloisten siivouspartioiden apua suursiivouksessa ja ikkunoiden pesussa. Pyydä tarjous!

 

Teksti: Tuula Salmi

Ihan parhaiden asiakaskokemusten kuvaamisesta ja ilolla asiakastyötään tekevien tarinoista innostuva vieras-bloggaajamme Tuula Salmi

Takaisin ylös