Siirry pääsisältöön

Siivouksella joulun tunnelmaa

Se on ihan kohta taas täällä! Joulu ja kaikki sen ilot. Joulu on täynnä ihanaa ja lämminhenkistä yhdessäoloa herkkuja notkuvien pöytien ääressä. Joulu on täynnä antamisen iloa, rakkaiden muistamista kortein, lahjoin, kukin ja kynttilöin. Joulussa ehdottomasti tärkeintä on juuri yhdessäolo, hyvä ruoka sekä kiireetön ja ainutlaatuinen Joulun tunnelma.

Ennen joulua meillä kaikilla on aina paljon puuhaa ja muistettavaa. Ja kaiken tämän kiireisen valmistelun perimmäisenä tavoitteena on saavuttaa Joulurauha ja nauttia Joulun tunnelmasta. Miten voisimme selvitä kaikesta tästä touhusta ilman uupumusta? Miten voisimme keskittyä hyvillä mielin vain oleelliseen eli etsimään ja rakentamaan joulun tunnelmaa?

Tasokoti joulusiivousJoulusiivous ilman stressiä

Niina ja Jasmiina tarjoavat kullanarvoisen avun jokaisen kodin joulusiivoukseen ilman stressiä ja turhia paineita. He ovat kokenut Tasokodin tehosiivouskaksikko, jolta kotien siivoukset sujuvat aina yhtä joustavasti jokaisen kodin erityistarpeet huomioiden. Paljon hyvää palautetta positiivisuudestaan ja ystävällisyydestään jatkuvasti saavat, hymyilevät tytöt kertovat viihtyvänsä erinomaisesti vaihtelevassa ja kivoja asiakkaita täynnä olevassa työssään. Niinalla ja Jasmiinalla on kokemusta kotisiivouksesta on jo useita vuosia.

Ympäri pääkaupunkiseutua autollaan viilettävän tiimin kotisiivoukset sujuvat ihanan työkaverin myötä aina hyvin nopeasti ja tehokkaasti. Heille jää silloin tällöin aikaa jopa täyttää asiakkaiden erityistoiveita, sen jälkeen kun varsinaiset siivoushommat on hoidettu. Tämän tehokaksikon avulla joulusiivouksestakin tulee helppo ja stressitön tapa rakentaa Joulun tunnelmaa omaan kotiin. Pyydä tarjous joulusiivouksesta!

Niinan ja Jasmiinan siivousvinkit

Niina ja Jasmiina antavat muutaman hyvän vinkin Jouluisen siivouksen sujuvaan hoitamiseen. Heidän mukaansa Jouluna kannattaa keskittyä siivouksessa vain kaikkein tärkeimpiin kohteisiin, sillä Joulunahan tunnelmoidaan pääsääntöisesti hämärässä kuusen ja kynttilöiden valossa. Täydet valot päällä ollaan usein vain keittiössä herkkuja valmistelemassa tai saunassa kylpemässä. Suomalaisille Joulusauna merkitsee paljon, samoin kuin yhteinen jouluateriakin, niinpä siivouksen keskittäminen keittiöön ja saunatiloihin onkin Niinan ja Jasmiinan mielestä erinomaisen hyvä idea.

Tärkeää jouluisen tunnelman näkökulmasta on myös raivata ja puhdistaa kaikki näkyvät pinnat huolella. Siistit keittiön työtasot ovat heidän mielestään erittäin oleellinen osa Joulun rentouttavaa kokemusta. Ikkunoiden pesun ja varsinaisen koko kodin suursiivouksen he suosittelevat jättämään esimerkiksi vasta helmikuulle, jolloin päivät taas pidentyvät vauhdilla ja aurinko kaipaa sisäänpääsyä kodin ikkunoista.

Oman siivoustyönsä parhaana työvälineenä, jota voivat lämpimästi suositella kaikille muillekin, Niina ja Jasmiina pitävät mikrokuituliinoja, joiden avulla siivous hoituu myös ilman kemikaaleja. Mikrokuituliinalla on myös helppoa viimeistellä esimerkiksi hanat ja ovenkahvat säihkyvän kiiltäviksi. Vinkkinä mikrokuituliinojen käyttöön he kertovat niitä tarvittavan kodissa aina useampia eli jokaiseen kohteeseen ja pintaan omansa. He suosittelevat myös liinojen pesua mieluiten jokaisen siivouskerran jälkeen, jotta kodin raikkaus ja puhdas tuoksu säilyvät.

Joulusiivous lyhyesti

  • keskity keittiöön ja saunaan
  • raivaa ja puhdista kaikki pinnat
  • siisti ja tyhjennä keittiön tasot
  • hyödynnä mikrokuituliinoja
  • siirrä suursiivous kevääseen

Tasokodin tehokaksikko Niina ja Jasmiina toivottaa kaikille nykyisille ja tuleville asiakkailleen Rentoa, Raikasta ja Rauhallista joulun tunnelmaa!

Huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja uusia oivalluksia siivoustyöstä kirjoittaa erinomaisista asiakaskokemuksista innostunut vieraileva blogistimme Tuula Salmi.

Teksti: Tuula Salmi

Takaisin ylös