Siirry pääsisältöön

Siivoa remonttipöly pois

Asunnon sisäilma on terveyden kannalta yksi keskeisiä terveydellisiä seikkoja. Tiesitkö, että remontoidessa asunnon sisäilmaan pääsee paljon pienihiukkasia, jotka eivät poistu tuulettamalla – ja hienojakoisuutensa takia nämä hiukkaset pääsevät myös todella hankaliin paikkoihin. Tällaisia hankalia paikkoja ovat kaapit, kiinteiden kalusteiden takaosat – ja jopa sisäpuolet, lattialistat, katot, ikkunalaudat – ja kaikki mahdolliset kolot, joita asuinnoista löytyy roppakaupalla. Lisätietoa remonttipölyn haitallisuudesta voit lukea myös Allergia- ja astmaliiton sivuilta.

Remontin jälkeen nurkat imuroidaan tarkasti.

Kun olet panostanut asuntosi remonttiin – olipa asuntosi sitten tuliterä tai kyseessä vanhan parantaminen – kannattaa panostaa myös remontin jälkeiseen siivoukseen. Remonttisiivous on asia, joka kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Me Tasokodilla suoritamme ammattitaidolla remonttisiivouksia kaikenlaisissa kohteissa, pienistä yksiöistä suuriin kiinteistöihin.

Milloin kannattaa tilata remonttisiivous?

Remonttisiivous tehdään silloin, kun koko remontti on valmis. Siivousta varten remontoidusta tilasta on vietävä pois kaikki remontissa käytetyt koneet ja laitteet, pakkausmateriaalit ja muu sellainen, mikä ei ole muutenkaan tilaan jäämässä. Kun tiedät, koska remonttisi on valmistumassa, kannattaa tilata siivous – mitä aiemmin teet tilauksen, sitä todennäköisemmin pääsemme tulemaan juuri haluamanasi ajankohtana.

Mitä remonttisiivous pitää sisällään?

Remonttisiivouksessa siivoustyöntekijät käyttävät erityisiä suojavarusteita pölyn takia. On myös hyvä muistaa, että tavallinen koti-imuri ei kestä remonttipölyä, vaan remontti-imurointi saattaa hyvinkin jäädä sen viimeiseksi työksi, joten jo tästä syystä on perusteltua käyttää ammattilaista, jolla on ammattilaisen välineet. Remonttisiivouksessa käydään läpi kodin kaikki pinnat todella perusteellisesti – usein tähän kuuluu myös ikkunoiden pesu. Perusteellisuutensa takia remonttisiivoukseen on myös syytä varata perussiivousta enemmän aikaa.

Saniteettitilat pestään huolellisesti remontin jälkeen.

Jos sinulla ei ole oikeanlaisia välineitä eikä oikein kokemusta remonttisiivouksesta, suosittelemme lämpimästi kääntymistä puoleemme. Meiltä saat myös asiantuntevat neuvot siitä, miten remontissa ylijääneet maalit ja tarvikkeet kannattaa kierrättää.

Siivous viimeistelee kotisi remontin

Ammattilaisen siivoamaan, remontoituun kotiin on mukava tulla, kun voit olla varma siitä, että sisäilma on puhdasta ja kaikki pinnat ovat turvalliset kodin kaikille asukkaille.

Oletko suunnittelemassa remonttia? Suunnittele samalla myös siivous – ota meihin yhteyttä vaikka heti!

Takaisin ylös