Siirry pääsisältöön

Nyt siivotaan kaapit kuntoon

Oletko sinäkin tavaroiden jemmaaja ja kaappeihin tunkija? Keräiletkö kaiken hyödyllisen ja hyödyttömän vastaisuuden varalle? Säilytätkö kumilenkit, muovipussit, tölkit, rasiat, vanhat t-paidat, farkut ja vähän käytetyt, mutta liian pienet kengät, kaiken maailman kirjat, paperit, kirjekuoret ja lehdet, lasten lelut, astiat, pussilakanat ja jopa yhden käden jäljelle jääneen hanskan. Takerrutko tavaroihisi, etkä osaa tai halua päästää irti, koska eihän sitä koskaan voi tietää milloin mitäkin taas kipeästi tarvitsee.

Kaappien siivous
Kaappien siivous onnistuu säännöllisenä tai lisätyönä

Jos vastasit kyllä, kuten minä ja kai moni muukin meistä, niin ei syytä huoleen. On olemassa huippuhieno ja helppo juuri meille tarkoitettu palvelu. Säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä voit vaivattomasti saada myös kaappisi kuntoon. Saat nauttia siististä ja puhtaasta jääkaapista, pölyttömistä ja raikkaista vaatekaapeista ja hyvässä järjestyksessä olevista keittiön ruoka- ja astiakaapeista. Ja mikä parasta, kaappien sisältökartoituksen ja siivouksen yhteydessä pääset helposti eroon turhista tavaroistasi. Siivooja lajittelee ja tarvittaessa hoitaa eteenpäin kierrätykseen kaiken sinulle tarpeettoman.

Miten kaappien siivous sujuu?

Mitä kaikkea elävää ja ei-niin-mukavaa seuraa saattaa löytyä vaate- tai ruokakaapeistasi? Koitarkastus, turkiskuoriaisten metsästys ja kaikenlaisten häröjen, jauhopunkkien, sokerimuurahaisten ja jopa torakoiden jäljitys kuuluu säännölliseen kaappien vuosisiivoukseen.

Jääkaapin siivouksessa tuotteet lajitellaan ja kierrätetään, hyllyt ja muut pinnat pestään huolella, etteivät bakteerit eivätkä muutkaan eliöt vaaranna terveyttämme.

Vaatekaapin siivouksessa kodin tunkkaisuus poistuu hyllyjen pyyhinnän ja vaatteiden tuuletuksen tai imuroinnin avulla. Koiden ja turkiskuoriaisten ym. etsintä ja eliminointi kuuluu tietenkin asiaan.

Ruokakaapit tarkistetaan erilaisten edellä mainittujen eliöiden asumisen varalta, tuotteet lajitellaan ja kierrätetään ja hyllyt pyyhitään.

Tarvittaessa kierrätykseen valikoituneet tavarat kuljetetaan siivoojan kyydillä asianmukaisiin paikkoihin. Voiko olla helpompaa tapaa varmistua siitä, ettei kodissasi lymyile ”kutsumattomia vieraita”, eikä kaapeistasi tule ulos mitään sellaista mistä et itse tiedä.

Montako kaappia kaipaavat sisältökartoitusta ja siivousta?

Kaapit hoituvat helposti viikkosiivouksen yhteydessä kuntoon. Jo yhden tunnin lisäajalla saat esimerkiksi ruokakaapin tip-top -järjestykseen ja tarkistettua. Ja tietenkin kaikki sinne mahdollisesti pesiytyneet häröt ym. ulos.

Kaappeihin kannattaa katsoa ”sillä silmällä” vähintään kerran vuodessa, jääkaappiin kenties useamminkin. Pyydä ennakkoarvio ja tarjous kaappiesi sisältökartoituksesta ja siivouksesta.

 

Ihan parhaiden asiakaskokemusten kuvaamisesta ja ilolla asiakastyötään tekevien tarinoista innostuva blogi -vieraamme, Tuula Salmi, Customer Happiness Officer, Asiakasilo Oy

 

Artikkelilla on yksi kommentti.

Takaisin ylös