Siirry pääsisältöön

Kirkkaat ikkunat, kirkas mieli

Millaisena sinä näet maailman? Vallitseeko kodissasi yleinen harmaus vai ilahduttavatko jo aamuauringon ensimmäiset säteet valollaan päivääsi? Katse ikkunaan ja ulos kertoo vääjäämättä totuuden. Harmauden ja synkän tunteen syynä saattaa olla vain ikkunoiden armoton likaisuus. Harmaus ja tylsyys tunkee läpi pilvisellä säällä ja auringossa tilanne vain pahenee.

Ikkunoiden pesua
Enriikkaa pesee taidolla ja palvelevasti rivitalon ikkunoita.

Ei kuitenkaan syytä huoleen. Yksi takuuvarma ja helppo keino piristää mieltä ja päästää valo jälleen kotiisi, on pestä ikkunat! Säännöllinen ikkunoidenpesu pitää harmaan maailman poissa ja tarjoaa sinulle ja kodillesi mahdollisuuden nauttia täysillä Suomen kaikista neljästä ihanasta vuodenajasta. Ikkunoiden ja samalla mielen pitäminen kirkkaana auttaa jaksamaan vuoden pimeimpinäkin aikoina. Puhumattakaan, kun kevät vihdoin koittaa ja valoa tulvii taas puhtaista ikkunoista päivän nopeasti pidentyessä kohti kesää. Silloin on ilo katsoa ulos vihertyvään maailmaan!

Ikkunanpesun ammattilainen Enriikka

Tasokodin ikkunanpesun ammattilainen Enriikka nauttii työstään ja on oppinut urakoimaan kokeneesti ikkunat kuin ikkunat kirkkaiksi. Enriikka on hankkinut vankan kokemuksen työssään ammattimaiseen ikkunoidenpesuun ja hän pitää ikkunoiden huollossa ehdottoman tärkeänä säännöllisyyttä.

”Ikkunoiden pesutarve riippuu paljon kodin sijainnista ja esimerkiksi vilkasliikenteisen kadunvarren ikkunat tulisikin pestä mieluiten vähintään pari kertaa vuodessa tai mikä ettei, aina kun siltä tuntuu ja tarvetta on”, neuvoo Enriikka. ”Muuten ikkunoille riittää pesu kerran vuodessa kevään koittaessa. ”

Oikeat ikkunanpesuvälineet

Enriikka listaa ikkunanpesuun tarvittavat hyvät ja toimivat välineet, joiden avulla homma hoituu tehokkaasti:

  • ikkunanpesin
  • ikkunankuivain
  • tarvittaessa jatkovarsi korkeita ikkunoita varten
  • kunnon ikkunaliina esim. mikrokuitu/ keinosäämiskä
  • ikkunanpesuaine, astianpesuainekin käy ikkunoihin mainiosti

”Ikkunoidenpesun yhteydessä on tärkeää huomioida aina myös mahdolliset sälekaihtimet ja niiden huolellinen puhdistus”, vinkkaa Enriikka vielä.

Tasokodin ikkunanpesujen laadusta kertoo vakioasiakkaiden kasvava määrä ja erityisesti tyytyväisyys työn laatuun. Huomautettavaa löytyy ani harvoin ja laatutakuu varmistaa silloinkin, että asiakas saa aina haluamansa lopputuloksen.

Tasokoti tarjoaa ammattitaitoiset, kokeneet, luotettavat ja parhaisiin ikkunanpesun toimintatapoihin perehdytetyt ikkunanpesijät sinunkin kotisi  ja mielesi kirkastamiseen. Kirkkaat ikkunat saat kaikkein vaivattomimmin ja nopeimmin pyytämällä tarjouksen.

Ilahduta itseäsi ja kotiasi puhtailla ikkunoilla. Päästä valo jälleen kotiisi ja elämä kirkastuu!

Huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja uusia oivalluksia siivoustyöstä kirjoittaa erinomaisista asiakaskokemuksista innostunut vieraileva blogistimme Tuula Salmi.

Takaisin ylös