Siirry pääsisältöön

Paras lahja ikinä

Lahjan ostaminen on vaikeaa. Moni tuskailee samojen ajatusten parissa: mitä ostaa lahjaksi, kun niin monella tuntuu jo olevan kaikkea? Kukaan ei nykypäivänä halua turhaa roinaa nurkkiinsa ja myös ekologisesti perusteltua on miettiä muuta, kuin ympäristöä kuormittavia tavaralahjoja.

Entä sitten häälahja pariskunnalle, joka menee naimisiin vuosien yhdessäolon jälkeen? Monilla pareilla on kaikkea jo valmiiksi tuplamäärä, joten lahjan ostaminen on todella hankalaa.

Moni sanoo, ettei halua mitään tai pyytää, että lahjarahat ohjataan hyväntekeväisyyteen. On kuitenkin olemassa yksi lahja, joka on taatusti jokaisen saajan mieleen: siivouslahjakortti.

Siivouslahjakortti ilahduttaa vastaanottajaansa

Eräs asiakkaamme kertoo, että sai anopiltaan joululahjaksi kotisiivouksen vuodeksi. Siivous toteutettiin asiakkaalle sopivana ajankohtana kahden viikon välein. ”Meillä on kolme alle kouluikäistä lasta ja koira, joten jokainen voi mielessään kuvitella sen, kuinka paljon siivottavaa tulee. Siivouslahjakortti oli ehdottomasti paras lahja, jonka olen koskaan saanut” kertoo lahjan saaja, helsinkiläinen perheenäiti palautteessaan.

Siivouslahjakortti ilahduttaa kaikkia: puolisoa, vanhempaa, lasta, ystävää, työntekijää, hääparia… Siivouslahjakortin voi käyttää itselleen mieluisalla tavalla ikkunanpesusta suursiivoukseen tai vaikka kodin stailaussiivoukseen. Jos ostat siivouslahjakortin vanhemmillesi tai omaan perhepiirin, muistathan, että olet myös oikeutettu kotitalousväennykseen.

Hyvää mieltä ja hyvinvointia

Antamalla siivouslahjakortin lahjaksi tuet suomalaista työtä, annat aineettoman ja ekologisen lahjan sekä annat lahjan saajalle vapauden valita. Siivouslahjakortti tuo hyvää mieltä ja hyvinvointia – se on lahja, jonka saaja muistaa pitkään.

Siivouslahjakortin voi valita haluamalleen summalle tai palvelulle ja lahjan saaja voi sopia sen käytöstä suoraan Tasokodin kanssa. Lahjakortteja voi tilata verkosta tai meiltä puhelimitse, puh. 050 3462241.

Takaisin ylös