Siirry pääsisältöön

Kuka voi palkata siivoojan?

Yhä monen mielissä elää ajatus siitä, että koti on hoidettava itse. Moni tuntuu ajattelevan, että kodin puhtaanapito on kunnia-asia, ja siitä lipsuminen on laiskuutta. Viime aikoina voimakasta some-keskustelua on herättänyt pääministerimme kertomus siitä, kuinka hän siivoaa itse ja kuinka hän rentoutuu siivoamisella. Jos kerran Suomen pääministerikin siivoaa itse, niin miksi ihmeessä meidän muidenkin ei pitäisi niin tehdä?

Kodin siivoaminen on loputon suo

Tosiasia on kuitenkin, että vain aniharva nauttii siivoamisesta. Siinä, missä pölyjen pyyhkiminen tai roiskeiden hinkkaaminen peiliovesta on terapeuttista puuhastelua, moni kokee riittämättömyyttä ja väsymystä. Erityisesti lapsiperheissä tuntuu, että siivoaminen on loputon suo, johon uppoaa leijonanosa vapaa-ajasta. Kun yksi paikka on kunnossa, onkin klähmäiset sormenjäljet ilmestyneet jo seuraavaan.

Siivoojan palkatakseen ei tarvitse olla rasittunut monilapsisen perheen työssäkäyvä äiti, vaan kotisiivouspalvelu soveltuu ihan jokaiselle sinkuista suurperheeseen. Tasokodilta siivouksen voi tilata juuri siihen tarpeeseen, kun omassa kodissa on: joku tarvitsee kunnon suursiivouksen, toiselle riittää kevyempi ylläpitosiivous kuukausittain. Joustavuuden takia kotisiivouspalvelu soveltuu kaikille, jotka nauttivat elämässään muusta kuin moppaamisesta tai imuroinnista.

Siivouksesta saat kotitalousvähennyksen

Kotisiivouksesta saa kotitalousvähennyksen, jonka suuruuden voit laskea täältä.

Tasokodin asiakaspalvelu vastaa myös mielellään kaikkiin siivouspalveluita koskeviin kysymyksiin. Ottamalla yhteyttä voimme kartoittaa juuri sinun kodin ja perheen siivouksen tarpeen, suunnitella aikataulun ja keskustella myös muista mahdollisista asioista. On myös hyvä muistaa, että Tasokoti on suomalainen yritys, joka hoitaa asiansa mallikkaasti. Ostamalla siivouspalveluita meiltä tuet suomalaista työtä.

Siivouksesta vapautuvalla ajalla voit vaikka tehdä omaa työtäsi, ulkoilla, liikkua, leikkiä lasten kanssa – tai vaan hengittää syvään ja nauttia siitä, kun aivan kaikkea ei sittenkään tarvitse tehdä itse.

Takaisin ylös