Siirry pääsisältöön

Valo tulvii sisään puhtaista ikkunoista

Kevään ja kesän yksi hienoimmista asioista on valo. Valoa ja auringonsäteitä riittää parhaimmillaan lähes kellon ympäri.  Valon saa tulvimaan sisälle puhtaista ikkunoista. Moni herääkin näin kesän kynnyksellä huomaamaan, että ikkunat kaipaisivat pesua: ruuduissa on talven jälkeen nokea, pölyä, itikoiden jälkiä tai ehkä jopa linnunkakkaa.

Tiesitkö, että ikkunat olisi hyvä pestä vähintään kahdesti vuodessa? Kesällä kirkas auringonpaiste paljastaa lian ja pölyn, mutta puhtaista ikkunoista on paljon hyötyä myös pimeään ja kylmään vuodenaikaan: vähäinenkin valo pääsee puhtaista ikkunoista paremmin sisään ja puhtaat lasit säästävät myös energialaskussa.

Ikkunanpesuun kuuluu aina lisäksi ikkunoiden välitilan puhdistaminen ja sälekaihtimien pyyhintä, jos sellaiset ikkunoissa on.

Ammattilainen auttaa ikkunanpesuisssa

Ikkunoiden sisäpintojen pesu onnistuu melko helposti meiltä kaikilta kotikonstein, mutta ikkunoiden erilaisten mekanismien avaaminen, suurten ikkunoiden tukeminen ja korkeisiin paikkoihin ylettyminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa. Käyttämällä Tasokodin ammattilaisia ikkunanpesussa vältyt monelta harmilta ja itsellesi turhalta riskiltä. Kotitalousvähennys huomioiden ikkunanpesu ei ole kallista, sillä osaavat tekijät saavan upeaa jälkeä aikaan nopeasti ja tehokkaasti.

Ammattitaitoiset ikkunanpesijämme pitävät huolta myös yleisestä siisteydestä: ikkunanpesun jälkeen lattiat ja ikkunalaudat ovat puhtaat ja kuivat. Likaroiskeita ei ole näkyvissä seinänpielissä ja ikkunat ovat kirkkaat ja kiiltävät ilman rumentavia raitoja tai kuivausjälkiä.

Suosittelemmekin lämpimästi ikkunanpesun jättämistä ammattilaiselle, sillä lopputulos on silloin taatusti hyvä. Puhtaat ikkunat toivottavat tervetulleeksi niin kotiin kuin yritykseenkin!

Takaisin ylös