Siirry pääsisältöön

Kiitä lahjakortilla

Oletko miettinyt, mitä antaisit lahjaksi läheisellesi? Tai millä tänä vuonna muistaisit yrityksesi henkilöstöä? Millä kiittäisit valmentajaa, opettajaa tai suuren palveluksen tehnyttä sukulaista?

Maailma hukkuu tavaraan – tällä hetkellä turhan roinan antaminen lahjaksi on paitsi epämuodikasta, myös ajattelematonta maapalloa kohtaan. Aineettomia lahjoja toki voi miettiä monenlaisia leffalipuista itse kirjoitettuun runoon, mutta lahjakortti, joka oikeuttaa siivoukseen on taatusti saajalleen mieluinen.

Siivouslahjakortti voidaan kirjoittaa koskemaan jotain tiettyä palvelua (esim. ikkunanpesu) tai tiettyä aikaa (esim. 3 h) tai rahasummaa (esim. 100 €).

Varma valinta

Tasokodin siivouslahjakortti on turvallinen, varma valinta, sillä siivoojamme ovat aina ammattitaitoisia, luotettavia henkilöitä jotka osaavat ottaa asiakkaan toiveet ja erityistarpeet huomioon.

Siivouslahjakortti ilahduttaa saajaansa monella tavalla: lahja on ihana saada, ja lahjakortin lunastuksen jälkeen laadukas työn jälki ilahduttaa pitkään.

Eräs asiakkaamme kertoi työskentelevänsä nuorten urheiluseurassa valmentajana. Hän oli saanut siivouslahjakortin seuran jäseniltä “kymmenvuotislahjaksi” – kun työtä seuran parissa oli tullut täyteen kymmenen vuotta. “He olivat keränneet kolehdin ja ostivat summalla minulle kotisiivouksen: muistan jokaista valmennettavaani lämmöllä, kun astun ovesta puhtaaseen ja siistiin kotiin”.

Sopii myös iäkkäille

Moni ostaa siivouslahjakortteja myös iäkkäille vanhemmilleen, näin myös helsinkiläinen Marjo, joka kertoo: “Äitini ei varmasti ikinä olisi itse lähtenyt selvittämään kotisiivouspalveluun liittyviä asioita. Hänelle on aina ollut ylpeyden aihe, että kotona on siistiä ja hän siivoaa itse. Iän kartuttua siivouksesta on tullut äidille selvästi raskasta, ja niinpä me sisarukset ostimme hänelle siivouslahjakortin. Vaikka äiti olikin alkuun hieman skeptinen, kertoi hän tyytyväisenä, että Tasokodin siivoojat olivat siivonneet melkein yhtä hyvin, kuin hän itse”.

Jos ostat lahjakortin omalle perheellesi tai vanhemmillesi, voit saada siitä myös kotitalousvähnnyksen. 

Mitäs, jos vaihtaisit tavaralahjat siisteyteen ja puhtauteen, hyvään mieleen ja kotimaiseen työhön? Kysy meiltä lisää!

Takaisin ylös