Siirry pääsisältöön

Tammikuusta uusi alku

Tammikuu on monelle uuden alku. Moni aloittaa liikuntaharrastuksen tai ainakin palaa aktiivisemmin vanhojen harrastusten pariin. Tammikuussa on tapana pitää tipattomia jaksoja, dieettejä ja pitää kiinni vuodenvaihteessa annetuista lupauksista paremmista elämäntavoista. Koti saattaa näyttää autiolta ja riisutulta joulukoristeiden poistumisen jälkeen. Vähitellen lisääntyvä valo tuo energiaa – mutta saattaa myös paljastaa kodista siivoamattomia kohtia, kun pölyn ja naarmut armollisesti alleen peittänyt pimeys alkaa väistyä.

Nauti elämästä rennommin

Mitä, jos tänä vuonna antaisit itsellesi mahdollisuuden ottaa vähän rennommin? Ottaisit omaa aikaa ja antaisit jonkun auttaa sinua? Tiesitkö, että on ihan ok, että et tee kaikkea itse? On jopa puhuttu että 2020-luvun isoimpia trendejä on rentoutuminen, laatuaika ja terve itsekkyys. Olisiko sinunkin aika nauttia elämästäsi vähän enemmän?

Kotisiivous on yksi erinomainen tapa saada enemmän aikaa itselleen. Kun Tasokodin ammattisiivoojat hoitavat kotisi jokaisen kolkan putipuhtaaksi, voit nauttia elämästäsi ilman stressiä siitä, että jälleen pitäisi tarttua imuriin tai vaikka jynssätä kylpyhuone. Eräs asiakkaamme kertoi, että hän käyttää siivouksesta jääneen ajan lenkkeillen ja kuntosalilla. Toinen asiakkaamme sanoo, että hänellä on nyt enemmän aikaa lapsille, kun ei tarvitse viettää vapaa-aikaa mopinvarressa. Mitä sinä tekisit sillä vapaa-ajalla, jota saisit, jos me hoitaisimme kotisi siivouksen?

Valitse siivouskumppani huolella

Jotta lupaus hyvinvoinnista ja rentoutumisesta toteutuu, on siivouskumppani syytä valita huolella, sillä kotiin ostettu siivouspalvelu tuottaa lisäarvoa vasta silloin, kun se toimii aidosti: siivoojan on oltava ammattitaitoinen ja luotettava, hänen on siivottava suomalaiseen tapaan ja hänen on tultava paikalle sovittuna aikana. Meillä Tasokodilla nämä asiat ovat itsestäänselvyyksiä ja haluamme pitää kodistasi huolta aivan, kuten omastamme!

Voit laskea sivuillamme olevasta kotitalousvähennyslaskurista, mitä siivous kotonasi tulisi maksamaan. Mieti, mikä on sinun hyvinvointisi ja vapaa-aikasi hinta?

Takaisin ylös