Siirry pääsisältöön

Tasokoti Oy aloittaa 1.1.2020

Tasokoti muuttuu itsenäiseksi osakeyhtiöksi alkaen 1.1.2020. Tasokoti Oy:n omistaa Tasolaiset Oy. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille muutos näkyy ainoastaan virallisissa asiakirjoissa, kuten paperilaskuissa ja myöhemmin verkkolaskuissa. Tarkat ohjeet tarvittavista toimenpiteistä lähetetään asiakkaillemme tammikuussa.

Muutos ei ole kovin suuri, sillä Tasokoti on toiminut jo itsenäisesti Tasolaiset Oy:n sisällä. ”Tasokodin on jo aika muuttaa pesästä, sillä se on kasvanut yli puolen miljoonan liiketoiminnaksi, joka työllistää jo yli 15 henkeä” kertoo yrityksen perustaja ja omistaja Mikko Savelius.

Uusi vuosikymmen tuo muutoksia myös kotitalouosvähennykseen, sillä vuonna 2020 kotitalousvähennyksen vähennysprosentti on 40 % ja suurin kalenterivuoden verotuksessa palautuva summa 2250 euroa. ”Vaikka kotitalousvähennyksen summa pienenee hieman, tarjoaa se silti yhä mahdollisuuden arjen helpottamiseen ja avun ostamiseen kotiin” toteaa Savelius ja jatkaa: ”Tarve kodin siivouksille ei ole häviämässä minnekään, emmekä usko näiden muutosten vaikuttavan kysyntään.”

Tasokodilla on asiakkaita lapsiperheistä vanhuksiin: ”Joillekin siivous kotona on ylellisyyttä ja arjen helpotusta, toisille se on taas välttämättömyys kotona asumisen mahdollistajana”.

Tasokodin kasvun salaisuus on asiakastyytyväisyys: ”Se on meillä erinomaisella tasolla. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin paras markkinointikanavamme” kertoo toimitusjohtajana ylpeänä yrityksestään ja sen osaavasta, työhönsä sitoutuneesta henkilöstöstä.

Takaisin ylös