Siirry pääsisältöön
Remonttien jälkeinen siivous

Siivous Helsingissä

Siivouspalvelua lähellä kotianne

Tasokoti tarjoaa ammattitaitoista siivousta Helsingin kodissasi sekä laajalta pääkaupunkiseudulla. Meillä on vuosikymmenien kokemus siivouspalveluista ja vastaamme yli kolmensadan monen kokoisen, yksilöllisen kodin siivouksesta.

Siivouslupauksemme pitää

Kun siivous toimii, niin kotisi kiittää! Toimimme Helsingin Metsälästä käsin ja siivouspartiomme liikkuvat koko Uudenmaan alueella. Annamme sinulle siivouslupauksen ja sovimme aikataulun, siivouksen laajuuden ja siivoojat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Esittelemme jokaisen siivoojan sinulle erikseen ja tiedät aina, kuka kotonasi siivoaa. Kaikessa työssämme annamme sinulle lupauksen, joka pitää!

Kotitalousvähennys siivouksesta Helsingissä

Tiesitkö? Siivouspalveluistamme saat kotitalousvähennyksen, jos valitset luotettavan toimittajan! Omavastuun jälkeen saat verotuksessa puolet siivouksen hinnasta takaisin. Mikäli olet ikääntynyt tai toimintarajoitteinen, on mahdollista että siivouksen hinnasta vähennetään myös arvonlisävero – ja olet silti oikeutettu kotitalousvähennykseen. Tutustu hinnastoomme ja laske oman kotitalousvähennyksesi määrä laskurillamme.

Säännöllinen kotisiivous ja suursiivoukset

Kotitalousvähennyksen piiriin Helsingissä ja muualla pk-seudulla kuuluvat niin säännölliset kuin suursiivouksetkin, kuten muuttosiivoukset ja ikkunanpesut. Siivoamme pitkällä kokemuksella kaiken kokoisia koteja pienistä kerrostalohuoneistoista suuriin omakotitaloihin. Saat meiltä siivouslupauksen ja hoidamme kotisiivouksesi laadulla ja luottamuksella.

Myös yrityssiivoukset hoituvat

Meiltä onnistuvat pitkällä kokemuksella myös yrityssiivoukset! Siivoamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla niin toimistot, porraskäytävät, tuotantotilat kuin laitoksetkin. Toiminta-alueemme kattaa koko siivouspalvelut Helsingissä ja lähikaupungeissa.

Haluatko säästää aikaa itsellesi? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Helsinki, Espoo, Vantaa
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös