Siirry pääsisältöön

Siivous Helsingissä

Suursiivoukset asuntoosi pääkaupunkiseudulla

Tasokoti tarjoaa ammattitaitoista kertasiivousta Helsingin kodissasi sekä laajalti pääkaupunkiseudulla. Palveluvalikoissamme löytyy ikkunoiden pesua, muuttosiivousta, remonttisiivousta, juhlasiivousta ja paljon muuta suursiivousta.

Meillä on vuosikymmenien kokemus siivouspalveluista ja vastaamme yli kolmensadan monen kokoisen, yksilöllisen kodin siivouksesta. Katso myös ylläpitosiivoukset Helsingissä.

Toimipaikka keskellä Helsinkiä

Toimimme Helsingin Metsälästä käsin, joten saat siivouspalvelut läheltäsi – asuitpa sitten missä pääkaupunkimme kaupunginosassa tahansa. Annamme sinulle siivouslupauksen ja sovimme aikataulun, siivouksen laajuuden ja siivoojat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Esittelemme jokaisen siivoojan sinulle erikseen ja tiedät aina, kuka kotonasi siivoaa. Kaikessa työssämme annamme sinulle lupauksen, joka pitää!

Saat kotitalousvähennyksen kertasiivouksista

Tiesitkö? Siivouspalveluistamme saat kotitalousvähennyksen, jos valitset luotettavan toimittajan! Omavastuun jälkeen saat verotuksessa puolet siivouksen hinnasta takaisin. Mikäli olet ikääntynyt tai toimintarajoitteinen, on mahdollista että siivouksen hinnasta vähennetään myös arvonlisävero – ja olet silti oikeutettu kotitalousvähennykseen. Tutustu hinnastoomme ja laske oman kotitalousvähennyksesi määrä laskurillamme.

Myös yrityssiivoukset hoituvat

Meiltä onnistuvat pitkällä kokemuksella myös yrityssiivoukset. Siivoamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla niin toimistot, porraskäytävät, tuotantotilat kuin laitoksetkin. Toiminta-alueemme kattaa koko siivouspalvelut Helsingissä ja lähikaupungeissa.

Haluatko säästää aikaa itsellesi? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Helsinki, Espoo, Vantaa
puhelin 050 3462241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös