Siirry pääsisältöön

Stailaussiivous

Asunto siistiin myyntikuntoon

Siivoamme huoneistosi tyylikkään putipuhtaaksi! Asunto näyttää parhaat puolensa, kun se on jo heti kynnyksestä lähtien pölytön, raikas ja järjestyksessä. Raivaamme ylimääräiset tavarat pois, puhdistamme likapinttymät ja imuroimme pölypallot kadoksiin.

Tiesitkö, että pelkällä arkisiivouksella yleensä unohtuvat ne kohdat, mihin potentiaaliset asunnon etsijät katsovat tavallista tarkemmin kuten vaatekaapit, uunit ja keittiökaapit. Erityistä huomiota siivouksessa tulee kiinnittää intiimeihin tiloihin, joissa siisteyden lisäksi myös raikkailla tuoksuilla on merkityksensä, kuten wc:t, kylpytilat ja saunat. Siivoamme tilat reippaasti, huolella ja täsmällisesti. Ota yhteyttä meidän ammattilaisiin!

Mikäli edessäsi muutto uuteen kotiin, niin muistithan muuttosiivouksen? Palvelemme monipuolisesti erilaisia, yksilöllisiä koteja. Palvelemme Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä sekä Pirkanmaalla Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalalla.

Kokemuksia kotisiivouksesta

Tasokodin reipas siivoustiimi siivoaa kotisi tip-top kuntoon. Lue Miian kokemuksesta puhtaan valkean kodin siivouksessa. Miten olisi Enriikan vinkit ikkunoiden pesuun?  Kuinka Niina ja Jasmine valmistautuvat joulusiivouksen? Valitse luotettava ja pitkäjänteinen kodin siivouskumppani. Jokaisella on oikeus puhtaaseen kotiin

Ota yhteyttä

Palvelusiivouspäällikkö Tuula Vattulainen

Tuula Vattulainen

Uusimaa
puhelin 050 346 2241
tuula.vattulainen(ät)tasokoti.fi

Sanna Sironen

Pirkanmaa
puhelin 050 432 0643
sanna.sironen(ät)tasokoti.fi

Takaisin ylös